loading...

четвъртък, 10 януари 2019 г.

Утре в "Любов от втори опит": Мукадес удря Зейнеп, а Ертан започва работа в имението на Фатих под чуждо име (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Любов от втори опит", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов от втори опит", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskYenidenBG/

Зейнеп посещава семейство Шекерджизаде с молба Фехми да не се отчуждава от децата си. Фехми и Гюлсюм дават на Зейнеп да разбере, че посещението ѝ е неуместно. Мукадес обвинява Зейнеп, че я е разделила с децата ѝ. Зейнеп твърди, че Мукадес е прогонила Фатих и Селин. Мукадес ѝ удря плесница. 

Зейнеп узнава, че Мустафа е откарал Зейнеп до дома ѝ, и го уволнява. 

Фатих научава за уволнението на Мустафа и връща на баща си всички кредитни карти и ключовете от колата си. 

Мерием узнава, че Фатих търси нова работа, и му предлага да оглавия нейния холдинг. Фатих отказва. Мерием се обажда на Бирол и му поръчва тайно да уреди ангажимент за Фатих. Шевкет дочува разговора на Мерием и Бирол и проследява Мерием до срещата ѝ с Бирол. Решава, че тя му изневерява. 

По съвет на Мукадес, Фехми се свързва с всичките си бизнес партньори и ги предупреждава да не назначават във фирмите си Фатих, тъй като се надява някой ден той да оглави семейната компания. 

Ертан започва работа в имението Шекерджизаде като фитнес инструктор на Мукадес, представяйки се под името Джан. 

Източник: ТВ Сага 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!