loading...

четвъртък, 10 януари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Мелек е отвлечена от Суде и започва да губи бебето, а майката на Булут го предава (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Мелек получава два самолетни билети. Булут я чака, за да й каже, че двамата заминават, за да започнат нов живот. Мелек му няма доверие. Булут обещава, че отсега нататък иска да живеят заедно с тяхното дете и я целува. Моли я за прошка.

Майката на Булут казва на Суде и Шахика че синът й иска да замине в чужбина. Айтен настоява снахата да отиде и да го спре. Суде изпада в криза.

Булут казва, че е дал на адвокат да следи бракоразводното дело. Заявява твърдо, че никой повече няма да ги открие.

Суде заявява на майка си, че ако Булут си тръгне, тя ще умре. Шахика казва, че няма да позволи това и ако трябва зет й ще се върне.

Мелек говори с вуйчото. Той прави голяма реклама на Али. Тя иска да се сбогува с двамата и казва на Ръшат, че си тръгва.

Булут също се сбогува с майка си и сестра си. Айтен се обажда на Шахика и съобщава в колко часа синът й и любовницата му ще излетят.

Рашат съобщава на Али, че Мелек си е тръгнала. Младежът си мисли, че му се е ядосала сутринта и затова е напуснала ресторанта. Али е много разочарован от нея.

Мелек слиза от таксито. Булут й звъни. Казва на любимата, че никой не е изпращал, като в това време я отвличат. Организатор е Суде. Тя е вързала съперницата си. Заплашва беменната, че ще я убие и насочва пистолет към нея. Булут отново звъни на Мелек, но Суде  вдига телефона и му казва, че от тук нататък тя ще командва. Той моли жената да освободи Мелк и да му каже какво иска. Суде настоява той да се прибере вкъщи и да й се обади от там, едва тогава тя ще пусне Мелек. 

Сафет изпраща на дъщеря си, че си е купил билет и отива при нея.

Булут се прибира вкъщи и се обажда на жена си да пусне Мелек. Суде се заяжда с него, но си отива, като казва на съучастника й да освободи Мелек. Той я захвърля в една гора. Сафет се свързва с нея и тя му се оплаква, че е много зле и има вероятност да загуби бебето.

Мелек се прибира съсипана в ресторанта. Али я посреща, тя припада. Моли го да й помогне да спасят бебето. Той веднага я откарва в болницата.

Суде се опитва да впечатли и отново да спечели Булут. Той й отговаря, че си тръгва, но няма да отиде при Мелек, за да не я наранява повече, но Суде винаги ще се страхува от това.

Булут иска обяснение от майка си. Айтен се оправдава. Булут я упреква, че никога не е имал майка. Заклева се, че и тя вече няма син...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!