loading...

четвъртък, 10 януари 2019 г.

Утре в "Искрите на отмъщението": Сюхан признава на Джесур, че не е махнала бебето и се мести да живее при него, Ръза убива Адалет, а Ширин става жертва на Ръза и Тахсин (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Искрите на отмъщението", като отворите този линк - https://www.facebook.com/IskriteNaOtmushtenietoBG/

Джесур е решил да отиде при прокурора и да му разкаже всичко за заплахите на Ръза. Сюхан го моли да не казва нищо заради Тахсин.

Бюлент е купил записите, които са били в Хюля. Съобщава това на Джахиде.

Ръза казва на Сюхан, че ще трябва баща й да влезе в затвора. Тя не иска повече да си сътрудничи с него. Ръза отново се опитва да спекулира с чувствата на Сюхан.

Резултатите от изследванията на Тахсин са лоши. Те потвърждават диагнозата. Сюхан иска да се посъветва с други лекари. Местният доктор я разубеждава да не ходи. След като Сюхан излиза от болницата, лекарят се обажда на Тахсин. От разговора им става ясно, че и това е една от игрите на стария Корлудаа. Той моли Хюля да извика Сюхан при него.

Рафат предоставя записа на Джесур, който отива в прокуратурата, за да даде диска на правосъдието. В последния момент Алендароулу се отказва.

Джахиде отново заплашва Хюля, но бившата проститутка се е застраховала с други компромати.

Джесур отново иска да се види със Сюхан. Казва й, че в последния момент е разбрал, че тя трябва да вземе решението, защото Тахсин е неин баща. Джесур заявява, че заради нея си заслужава да направи грешка и й връща диска със записа.

Сюхан научава от другия лекар, че баща й не е болен. Тя отива при него и му казва, че е занесла резултатите от изследването и другият лекар е установил, че тази кръвна картина може да бъде само на жена. Сюхан заявява, че Тахсин е много жесток човек, унижавайки и лъжейки я така. Казва на баща си, че заради него е изгубила мъжа, когото обича и се е наложило да го предаде, защото е дъщеря на Корлудаа.

Сюхан пише писмо на Ширин. Отива в имението на Алендароулу и го дава на приятелката си. Джесур също излиза и тя го вика да поговорят.

Ръза и Туран извикват Тахсин от името на Адалет. Когато сестра му стреля по Ръза, Туран я удря и тя припада. В същия момент Ръза я удушва. Сед като умира, двамата заравят трупа на мястото, на което е убита.

Ширин чете писмото на приятелката си. В него Сюхан й казва самата истина, като заявява, че Ширин трябва сама да реши какво да прави с тази истина. Момичето гледа записа с убийството на баща си.

Сюхан се опитва да се сбогува с любимия си. Споделя всичко с него. Заявява, че го е излъгала и не е направила аборт. От една страна той е ядосан, а от друга е щастлив, че ще става баща. Веднага целува любимата си от радост. Казва, че веднага трябва да се оженят. Сюхна му отвръща, че този път не иска да бърза. Иска да се убеди, че никога няма любимият й да бъде като баща й. Джесур я моли да не иска точно това. Настоява все пак справедливостта да възтържествува. Сюхан му поставя условие - баща ли ще бъде, или убиец.

Ширин гледа диска и плаче.

Тахсин търси своята любима, защото не е дошла на срещата.

По път Ширин и старият Корлудаа се срещат, но момичето е категорично, че ще го предаде на полицията.

Джесур решава, че иска нея и детето си. Сюхан му казва, че ще се пренесе в Истанбул. Той също й поставя условие. Настоява да я убеди, че ще изпълни всичко, което тя иска, и затова настоява Сюхан да се премести при него.

На Ширин й се обаждат, че майка й е постъпила в болницата. Когато отива там се среща с Неджля. Бившата аптекарка й казва, че сигналът, който е получила, е фалшив.

Тахсин се вбесява, че Сюхан си тръгва от имението. Заплашва дъщеря си.

Неджля дава записа на прокурора, но там разбира, че дискът е подменен. После казва, че на другия диск има запис, че Тахсин е убил баща й. Серкан я предупреждава, че без доказателства нищо не може да направи. Ръза е подменил диска, като е използвал Неджля.

Ширин си спомня, че единственият човек, който може да е направил подмяната, може да е само Неджля. Когато Ширин се прибира, съобщава на Сюхан, че не е предала диска със записа.

Ръза отива в имението. Пита Хюля дали е успяла да спечели стареца. После влиза при Тахсин и научава, че Сюхан е заминала при Алендароулу.

Ширин разказва, че единствено Неджля може да е подменила този запис. Джесур допуска, че Тахсин Корлудаа може да е принудил сътрудничката на Адалет...

1 коментар:

  1. Кога е последният епизод на Искрите на отмъщението!? Благодаря!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!