loading...

четвъртък, 10 януари 2019 г.

Така изглежда новата "Грозна Бети" на Телемундо


Мистерията свърши! Teлeмундo разкри лицето на главната героиня в "Бети в Ню Йорк", новата адаптация на колумбийската хитова теленовела "Грозната Бети", с участието на младата мексиканска актриса Елифер Торес и добре познатия актьор Ерик Елиас.


Въпреки че името на 21-годишната актриса бе потвърдено преди няколко седмици, испано-езичната мрежа най-накрая разкри как изглежда новата „Бети“ чрез най-новото си промо. И резултатът не разочарова никого.

"Големият ден дойде! Представяме Ви главната героиня на тази история, тя е Бети. Очаквайте я през февруари в "Бети в Ню Йорк" по Телемундo", съобщиха в социалните мрежи на теленовелата.


За Елифер Торес, която поема най-важното предизвикателство в кариерата си, оглавявайки този проект, който Телемундо ще пусне през февруари, "е привилегия" да влезе в обувките на Бети. "Определено "Бети в Ню Йорк" е най-добрата работа и най-красивото нещо в живота ми", казва тя.

"Научавам много от Бети. Напомня ми за истинско красивото у човека" - добавя тя развълнувано. Актрисата обаче не се колебае да признае, че физическата промяна, която тя трябва да преживява всеки ден, за да даде живот на героинята, е сложен процес, но със сигурност си струва.

„Това, което ми коства най-много, е физически да променям тялото си, така че тя да живее. Да свикна с тези нови неща, които също са част от мен" - подчертава тя.

А ти, харесваш ли грозната Бети на Телемундо?

И ти ще останеш с отворена уста! От февруари...

ПРОМО:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!