loading...

петък, 8 февруари 2019 г.

Алперен Дуймаз - живот, любовни връзки, кариера


Още един дебютант намира успева в "Горчива любов".

За Алперен Дуймаз това е втора роля успоредно с моделската му кариера, но тя отваря широко вратите пред него. Самият Къванч Татлъту го е взел под крилото си и го наставлява със съветите си. 

Роден е преди 26 години на 03-и ноември в Анкара. Като ученик се занимава активно с музика и планира да завърши Консерватория. По време на курсовете по солфеж попада в театрални среди и толкова го заслепяват светлините на прожекторите, че музиката се превръща за него в красив спомен. Записва театрална специалност в столицата и междувременно си вади хляба като модел.

Предвид, че сърцето на шоубизнеса е разположен в Истанбул, Алперен е принуден да напусне бащиния дом. Раздялата с мама обаче не е тежка, защото в една и съща година снима "Горчива любов" и "Малки сладки лъжкини". Нещата се получават и красавецът започва да получава главни роли. Във филмографията му са вече "Ямата", "Бодрумска приказка" и новият сериал с Къванч Татлъту "Сблъсък". 

Младежът се завръща към музиката само на сцената, но мечтае да остарее като актьор, изиграл трудни и скандални роли. Миналата година беше особено успешна за него - снима се в два сериала и един филм. Доброто момче от "Горчива любов" обаче се раздели с приятелката си - Бурджу Йозберк, позната у нас като Хуриджихан Султан от "Великолепният век".

Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!