loading...

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

Утре в "Горчива любов": Суде губи бебето, Захиде и Ферман се срещат (08-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Горчива любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Горчива любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/GorchivaLubovBG/?ref=bookmarks

Ферман отива във фитнеса. Булут е там. Казва на зет си да приеме предложението на Екрем.

Али е много щастлив, но Мелек се опитва да го провокира, защото той трябва да се държи подобаващо, независимо какво е бебето. Мелек решава да изненадат Сафет.

Елмаз ревнува Захиде от Решат.

Булут не иска да отиде на преглед с жена си. Суде му вдига грандиозен скандал.

Захиде кани Елмаз да седне на закуска при тях. Жената се чувства неловко и се оттегля в кухнята, но случайно чува разговора между брат и сестра. Захиде се съгласява да подаде жалба срещу Шахика. Майката се надява скоро да каже истината на сина си.

Мелек научава, че баща й си е тръгнал от рехабилитационния център и й е оставил писмо.

Али отива на горба на майка си и се изповядва. Ферман също е там. Захиде ги наблюдава тайно от разстояние. Баща му го съветва да си оправи отношенията с Булут заради Екрем. Когато Али си тръгва, Ферман вижда Захиде и я разпознава. Моли я да се върне. Жената си тръгва, но бизнесменът я спира. Тя му казва, че не го е напуснала, а той й е причинил болка, защото се е оженил за Шахика.

Ферман се разпорежда на шофьора си да проследи бившата му съпруга.

Шахика отива в ресторанта и държи сметка на Решат за жалбата в полицията. Шахика настоява да научи адреса на Захиде. Решат не й го казва и я гони от ресторанта. В това време там се появява Мелек.

Али прави забележка на Булут, защото им дава един проект, който трябва да бъде разработен. Двамата започват да се конкурират.

Суде научава, че бебето е загубено преди седмица. Тя не вярва на лекарите. Вбесява се и от мъка изхвърля всичко, което е накупила за изгубеното си дете, след което ги събира и отново ги връща в колата си.

Мелек звъни на баща си, но той не си вдига телефона. Али отива в ресторанта и съобщава добрата новина на вуйчо си. Накупил е много дрешки за бебето. Мелек е тъжна.

Захиде благодари на Екрем за всичко, което прави за нея. Тя се страхува дали Али ще я приеме след толкова години. Екрем иска от нея да му помогне да се справи с Ферман.

Суде закъснява. Ферман научава, че Захиде живее у Екрем. Пита зет си дали знае, че майката на Али е при Екрем...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!