loading...

понеделник, 15 април 2019 г.

Утре в "Шест сестри": Салвадор вижда, че няма друг избор, освен да подпише с германците (16-и април)


Прочетете какво ще се случи в епизод 16 сезон 5 (16-и април) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Диана и Салвадор остават в пълно несъгласие заради договора с германците и искат мнението на Бернардо, който е в полза на Салвадор за отчаяние на Диана ... 

Докато тя не открива, че съпругът й е инвестирал зад гърба й в бизнеса на Херман, и побеснява.

Веласко прави, с помощта на Селия, психологическия профил на чичо си благодарение на историята за любовния триъгълник между родителите й и чичо й. 

Предупредена от Селия, Елиса открива Библията на чичо си, подчертана от закона на Талион, и го обвинява, че е убиец, но той го отрича, разкривайки, че Библията е на Каролина.

Meрседитас придружава Антония до магазин Париж, където тя иска да поръча рокля, но тя е изхвърлена от Каролина, която е извън себе си и трябва да бъде успокоена от Бернардо.

Кристобал не може да скрие от Марина кризата с Бланка, която празнува, че на влюбените не им върви. 

Когато Родолфо моли съпругата си да го придружи до германското посолство на галавечеря за търговското аташе, с когото също би искал да се свърже заради бизнеса на Диана. 

От своя страна, Салвадор се опитва да възстанови вложените пари, за да успокои Диана, но Херман смята, че вече е твърде късно ... 

Като се има предвид напрежението на работниците поради липсата на работа, Салвадор вижда, че няма друг избор, освен да подпише с германците. 

И точно благодарение на историята на Селия, Веласко открива доказателство, което може да обвини Дон Рикардо като убиеца отмъстител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!