Теленовелас: Ариадне Диас няма да играе вече в теленовели

неделя, 14 април 2019 г.

Ариадне Диас няма да играе вече в теленовели


След като приключи работата си с Teлевисa, Ариадне Диас каза, че е щастлива и благодарна на компанията за възможността да расте и да реализира мечтите си.


Сега главната героиня на теленовели като "Двойният живот на Естела Карийо", "Трябваше да си ти", "Жената от Вендавал" и "Пълна с любов", увери, че след 18 години в телевизията е взела решението да не прави повече теленовели.

"Няма да ме видите вече в теленовели, уверявам ви, скоро няма да го направя" - каза тя.

Мексиканката също така уточни причините, поради които иска да се отдалечи от малкия екран. "Искам да правя различни неща. Правя теленовели от 14 години и ги обичам и много се гордея с всичко, което съм правила, и феновете ми ме познават от теленовелите, но това е за мен. Искам да играя в сериен филм, искам да правя филми, искам да правя театър. Не ме интересува дали ще ме гледат малко хора, но искам да правя неща, които ме предизвикват, които ме карат да бъда нервна, които ме вълнуват, които трябва да уча, да се чувствам нова в тях, като че не знам как се прави и да науча отново много неща."

От друга страна, Ариадне Диас каза, че иска да се подготви за доста неща, за които не е имала време.

"Искам да науча много неща, които преди не съм имала време да науча. Искам да се върна към изучаването на актьорско майсторство, искам да се върна на балет, искам да уча пеене, искам да правя импровизация, искам да играя театър ... Искам да правя много неща, които преди не съм имала възможност да правя", завърши майката на Диего.

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!