loading...

сряда, 12 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Дженет отива в дома на Селим и намира снимка на Али в тайната стая (13-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks


Орхан казва на Дженет, че заслужава да бъде щастлива със Селим и я моли да не изгуби нейното приятелство.

Дженгиз кани на вечеря Селим и Дженет. Той е изненадан от тази покана.

Орхан отново предизвиква Селим. Дженет се опитва да ги успокои. След като Орхан си тръгва, архитектката вдига скандал на Селим.

Арзу отива в хотела при Махир. Иска двамата да поговорят. 

Селим предупреждава Дженет да бъде внимателна с Орхан, защото той е много опасен.

В последния момент Дженгиз съобщава на Нюлгюн, че е поканил Дженет на вечеря. Нюлгюн  е против. Дженгиз й казва, че й дава последене шанс и ако не се държи добре, ще я прати в клиника.

Махир казва на жена си, че обича Йозлем. Арзу отговаря, че цени повече Мелиса от своята гордост, а той явно е забравил, че има дъщеря. Арзу му обещава, че заради дъщеря им е готова да преглътне всичко. Пита го дали е готов заради Мелиса да изостави Йозлем.

Нюлгюн иска да опознае отблизо любимата на сина си. Селим и Дженгиз са изненадани от нейното поведение.

Суна се притеснява за Дженет, след като разбира, че двамата млади са на вечеря у родителите на Селим. Звъни й и я моли да се прибере веднага.

Случайно Дженет влиза в стаята на Селим и вижда нещата, останали от детството му. Спомня си за Али.

Мелиса прави опит за самоубийство. Арзу се стряска през нощта и отива да види дъщеря си в стаята й. Ляга до нея. Обещава, че никой няма да я нарани. Тогава Арзу вижда снимките на Селим и намира писмото на дъщеря й до него и разбира, че момичето се е нагълтало с хапчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!