loading...

сряда, 12 юни 2019 г.

Утре във "Вътрешен човек": Мелек започва да подозира Сарп, Джелял решава да запали ресторанта на Фюсюн, Ейлем разбира, че Мерт е прострелял Сарп(12-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Вътрешен човек", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Вътрешен човек", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VutreshenChovekBG/?ref=bookmarks

Юсуф съобщава на Сарп, че има възможност много скоро да открие брат си.

Приготвя специална закуска за майка си, но тя отказва да седне на една маса с него.

Сарп отива при Мелек, но тя не му отваря. Сарп разказва на Мелек, че наистина е впечатлен от нея. Иска да разбере какво е направил, за да има момичето такова държание към него. Мелек се колебае дали да отвори или не.

Давуд отново иска супа в ресторанта на Фюсюн. Ейлем го обслужва.

Давуд плаща супата и оставя една бележка в парите. В нея той намеква, че храни полицая, който е ранил Сарп. Ейлем едва не припада като прочита листчето.

Сарп и съпругата на Джелял пазаруват на Капалъчаршъ за специалния гост. Започва да я разпитва и разбира, че ще купуват подарък за мъж. Йешим научава от Мелек имената на скъпия гост.

Джелял заповядва на Давуд да направи пожар, който е предизвикан от късо съединение.

Ейлем упреква Мерт, защото е стрелял по Сарп. Полицаят се оправдава, но момичето не му вярва.

Сарп съобщава на Юсуф името на госта. Директорът е намерил адреса на човека, който знае за Умут.

Мерт получава нова задача от Джелял.

Йешим казва на мъжа си, че е купила подарък за госта.

Сарп отива на адреса, даден му от Юсуф. Там няма никой. Той открива един номер и звъни.

Мелек, Мерт и Джелял се срещат. Полицаят се извинява на бащицата. Кебапчията го предупреждава, че тази нощ ресторанта на Фюсюн ще изгори. Мелек се опитва да разубеди баща си. Джелял е бесен и предупреждава Мерт повече да не го предизвиква, след кето се обажда на Давуд да спре своите действия.

Юсуф отново организира акция срещу госта на Джелял. Мерт научава за това по време на оперативката. Хасан предполага, че същия този полицай е докарал ранения Сарп в автокъщата.

Сарп отива на среща с човека, който уж е виждал брат му, но всъщност това е поредната измама на директора на полицията. Там в къщата някой стреля и Сарп е упоен. Когато младежа се събужда си мисли, че човекът не знае нищо, но Неджип се оплаква, че Джелял е съсипал живота му. Той иска от Сарп да получи Джелял в замяна на брат му. Всъщност мнимият Неджип е самия Юсуф.

Мерт съобщава на Джелял и Мелек, че Юсуф е научил за Акън Ашък и че сред организацията има предател. Мелек си спомня разговора със Сарп и започва да го подозира в предателство. Джелял разпитва дъщеря си, дали не е казала на някой, докато е организирала престоя на трафиканта.

Мелек не издава Сарп. Мерт не й вярва. Момичето прехвърля топката на Мерт, като го кара да разбере откъде полицията е научила.

Джелял казва на децата, че трябва да изпратят доставката и решава да рискува.

Мелек отново преглежда клипа от завършването на академията.

Сарп се усеща, че има нещо гнило в този Неджип. Прибирайки се към вкъщи, вижда, че Мелек го чака...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!