loading...

четвъртък, 13 юни 2019 г.

Утре в "Моят живот": Бахар разбира, че е дъщеря на Мехмет Емир и Хасрет (14-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 12:30 до 13:30 часа по NOVA.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Арда се сбива с мъж, за да защити Зейнеп и приятелката ѝ. Мехмет Емир се намесва и спасява Арда. Той също отнася юмруци. Арда и Мехмет Емир се сдобряват. 

Атеш намира писмата на Иляс и Нуран до Юсуф в колата си. Започва да ги чете и разбира, че всъщност Бахар е дъщерята на Хасрет и Мехмет Емир. Вижда снимка на Бахар като малка. 

Иляс, Бахар, Мюджеля и Султан се нанасят в новата къща. 

Султан разбира, че писмата ги няма и че са изпаднали в колата на Атеш. Заедно с Иляс и Мюджеля викат Салих, за да разбие колата и да вземат писмата, в които се разбира цялата истина. През това време Недим и Атеш ги наблюдават. Султан намира писмата под седалката, където Атеш нарочно ги е оставил.  Султан изгаря писмата. 

В имението Атахан се организира вечеря. Ефсун и Бахар излизат, за да си купят рокли. 

Вечерта Атеш отива да вземе Бахар от новия ѝ дом. Той едвам се сдържа пред Султан, Иляс и Мюджеля. 

Всичко е в имението е готово. Атеш води Бахар в старата ѝ къща в Геленджик и ѝ показва писмото, което е запазил и снимката. Бахар разбира, че е дъщеря на Хасрет и Мехмет Емир. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!