loading...

четвъртък, 7 ноември 2019 г.

Утре в "Моят живот": Атеш влиза в затвора, Афан отвлича Султан и Ганимет и ги удря, а Хюлия бяга от болницата (08-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 12:30 до 13:30 часа по NOVA.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Исмаил съобщава на Бахар за Атеш. 

Всички пристигат в болницата и виждат как Хюлия си бори за живота си. 

Атеш се изправя пред съда. Съдията го обявява за виновен. Бахар идва пред управлението и прегръща любимия си. След това го откарват в затвора. 

Ефсун утешава Арда, а Джемал - Мюге. Двете деца на Хюлия не спират да плачат за майка си, която продължава да е в критично състояние. 

Всички си мислят, че Хюлия няма да оцелее. Напук на това тя става от леглото и бяга от болницата. Накрая се качва в един камион и изчезва пред погледите на близките си. 

Султан и Ганимет са все по-близки. Двете излизат на разходка, а Ханифе не пропуска момент да ги ковне. Хората на Афан ги отвличат. Султан  и Ганимет се скарват с Афан и той ги удря. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!