Теленовелас: Първи аванс към втория сезон на "Доня Сандовал"

четвъртък, 7 ноември 2019 г.

Първи аванс към втория сезон на "Доня Сандовал"


"Донята" се завръща с повече жажда за отмъщение от всякога. 

Телемундо започна да промотира тази седмица предстоящата премиера на дългоочаквания втори сезон на хитовата теленовела с участието на известната мексиканска актриса Арасели Арамбула.

Без да разкрива много подробности за сюжета, испаноговорящата мрежа пусна първия аванс към това очаквано продължение, в което участват и Карлос Понсе, Давид Сепеда, Кика Едгар и Марисела Гонсалес, незабравимата Фелина от "Господарят на небесата".

Видеото разкрива края на първия сезон и едва някои образи от новия, които се появяват, придружени от следното съобщение: "Всички вярваха, че е мъртва, но отмъщението й започва, за да възстанови богатството си."
Във втория сезон на "Доня Сандовал" Алтаграсия ще бъде решена да възвърне силата си, но враговете й ще се опитат да й попречат да нарани любимите им хора. Водена от жаждата си за справедливост, Донята ще се сблъска със стари и нови врагове във война за сила и отмъщение.
"Aрасели е жена, която познава много добре работата си и й е пределно ясна. Тя се разбира с всички и дава всичко от себе си във всяка сцена. Чувствам, че този проект, дори и да е продължение, ще бъде много важен за кариерата й.", сподели Понсе за колежката си Арамбула.

Актьорският състав на "Доня Сандовал 2" включва още Хосе Мария Галеано, Ерик дел Кастийо, Патрисия Рейес Спиндола, Алехандра Барос, Паола Фернандес, Хосе Сефами, Андреа Марти, Фернанда Боршес, Лео Делулио, Диего Солдано, Симоне Виктория, Клаудио Рока, Майра Сиера , Алекса Мартин, Алберто Казанова, Агустин Аргуейо, Леандро Лима, Бернардо Флорес, Рафаел Ернесто, Диего Ескалона, Акилес Сервантес, Кристиан Рамос, Хуан П. Де Сантяго и Паола Албо.

"La Doña 2" ще бъде пусната скоро по Teлeмундo, а да се надяваме и у нас.

1 коментар:

  1. Данна Паола също участва, макар и малко- тя ще вземе специално участие в втория сезон, но не е в актьорския състав, който тук е посочен! А и вече пуснаха трето промо <3

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!