loading...

четвъртък, 7 ноември 2019 г.

Утре във "Втори шанс": Мустафа става причина Йосеф да бъде приет в тежко състояние в болница, а Дениз залага капан на Исак и той е арестуван (08-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Втори шанс", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Втори шанс", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VtoriShansBGbTV/?ref=bookmarks

Исак отвлича Едже.

Мустафа преследва с колата си Йосеф и той катастрофира с мотоциклета си. Мустафа повиква спешна помощ и придружава Йосеф в линейката, където медиците опитват да стимулират сърдечната му дейност.

Исак се обажда на Дениз от телефона на Едже и настоява да се яви на пристанището, без да уведомява Мират. Дениз заблуждава Мират, че ще се срещне с Едже в парка. 

Исак се обажда на Рашел, че е отвлякъл Едже и ще принуди Дениз да се раздели с Мират, за да освободи дъщеря си. 

Мустафа съобщава на Мират, че Йосеф е приет в болница. 

Мират среща Рашел, която излиза от дома на Фикрие, и я отвежда със себе си в клиниката. 

Мустафа признава пред Мират и Рашел, че той е причинил катастрофата, в която е пострадал Йосеф заради ревността си към Едже. Рашел удря Мустафа, а Мират го порицава. 

Полицаите, които Дениз е повикала, идват, след което Исак освобождава Едже. Исак е арестуван. 

Дениз разбира от Мират за случилото се с Йосеф и отива в болницата. Едже обвинява Рашел, че заради нея е била отвлечена. Рашел отвръща, че заради Едже Мустафа е опитал да убие сина ѝ. Едже се нахвърля върху Мустафа и настоява Мират да повика полицаи, за да го задържат. 

Лекарите не дават надежда за пълното възстановяване на Йосеф, а донор на сърце - няма. 

Тургут купува камион, за да започне нов бизнес, но разбира, че Фикрие е похарчила парите от Алихан. Тургут настоява семейстото да се премести в Малатия. Фикрие решава да продаде апартамента на Джемиле, за да може да остане в Истанбул. 

Шебнем разкрива пред Неджат, че го е измамила, че е влюбена в него, за да отмъсти на Хюлия. 

Източник: ТВ Сага  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!