loading...

четвъртък, 7 ноември 2019 г.

Утре в "Свободен дух": Санем открадва дрехите на Джан в хотела, в който са отседнали и (08-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Свободен дух", който се излъчва от 18:00 до 19:00 часа по bTV!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Свободен дух", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SvobodenDyhBGbTV/

Джан нарежда да се свържат с Арзу, но телефоните ѝ са изключени. Джан решава да се срещне с Арзу и да разбере откъде Айлин е узнала за клаузата в договора, която ги задължава да снимат с Арзу и никоя друга. Преди да тръгне Джан споделя с Емре плановете си за среща с Арзу.

Компютърните специалисти откриват, че от лаптопа на Лейля са пращани имейли до Айлин. Джан иска обяснение. Той е сигурен, че някой от фирмата е помагал на Лейля. 

Емре настоява Джан да вземе Санем на срещата си с Арзу. 

Лейля посещава агенцията с надеждата отново да я наемат на работа. От Джей Джей узнава, че на лаптопа ѝ е открита дискеридитираща информация. 

Санем обърква пътя, а след това закъсва с колата.

Лейля се отбива в кабинета на Емре и узнава, че той лично е изпращал имейлите до Айлин. Той опитва да я успокои, че ще докаже невиността ѝ пред Джан. Лейля си тръгва уплашена. 

Санем и Джан изоставят колата и тръгват из гората пеша към Арзу. Санем му разказва, че сама прави парфюма си от горски цветя. Той си спомня, че момичето, което е целунал на партито, е ухаела на цветя. 

Джан и Санем пристигат в хотела, където е отседнала Арзу. На Санем ѝ прави впечатление, че Арзу опитва да сваля Джан. 

Санем открадва дрехите на Джан, докато той взима душ. Джан се появява полугол и тя забелязва, че има татуировка на албатрос, любимата ѝ птица. Съвпадението във вкусовете им я изумява. 

Санем се преоблича в униформа на персонала от салона за красота. Предава на Арзу билетче за обиколка с корабче и я заблуждава, че Джан я кани на тайна среща. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!