loading...

четвъртък, 28 ноември 2019 г.

Утре в "Свободен дух": Санем посещава дома на Джан и двамата изгарят от желание един по друг, Джан не се стърпява и (29-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Свободен дух", който се излъчва от 18:00 до 19:00 часа по bTV!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Свободен дух", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SvobodenDyhBGbTV/

Дерен казва на Санем веднага да отиде във фирмата. Започва да ѝ крещи да си довърши работата, а след това, ако иска да напуска. Санем ѝ отвръща, че вече е напуснала и не е длъжна да ходи. Дерен започва да се моли на Санем и тя тогава се съгласява да отиде. Джей Джей не може да прикрие смеха си от факта, че Дерен е помолила Санем. 

Санем се появява в дома на Джан и го вижда гол до кръста. Възхитена е от мускулите му. Санем казва на Джан, че идва за документи, които Дерен е оставила в къщата му. Джан казва на Санем къде са документите и влиза да си вземе душ. 

Санем се принуждава да остане в дома на Джан и да работи, тъй като оригиналните документи не могат да се изнасят от дома му. Джан ѝ казва да остане колкото желае в къщата.

Санем е отвън и започва да работи, но не спира да наблюдава Джан, който е вътре и е седнал на дивана. Джан също от време на време поглежда към нея. 

Дерен бърза, защото птицевъдите ще дойдат, а все още на са избрали дизайн. Обажда се на Джан. Джан моли Санем да погледне лаптопа си, тъй като Дерен му е звъннала спешно. През това време батерията пада и лаптопът се изключва. 

Санем си свършва работата и си тръгва. На излизане тя подава ръка на Джан за довиждане, а той не се стърпява и я прегръща. Двамата изгарят от желание един по друг. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!