loading...

четвъртък, 28 ноември 2019 г.

Утре в "Завинаги": Фарук започва да търси отговори за Емир, Ипек разбира истината за Бегюм, а Сюрея заварва Есма в стаята си, която (29-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ZavinagiBG/ref=bookmarks

Фарук играе футбол с Емир, а Есма и останалите все още не могат да повярват, че това момче може да е техен близък роднина. Детето много харесва Сюрея, а останалите разбират, че гостенчето и Фарук имат еднакви предпочитания към храната, и не само...

Мурат се извинява на Нургюл и Баде за отношението си към тях.

Фарук търси Бегюм, за да говори с нея за Емир. 

Адем крои планове как да съсипе Фикрет, а чрез него и Фарук. 

Сюрея започва да задава въпроси за отношенията между Фарук и Бегюм.

Есма се страхува, че Фарук ще разбере как е прогонила Бегюм от живота му. Страховете на султанката се сбъдват. Двамата с Фарук се скарват сериозно. Всичко това е кошмар. Есма иска да намери Бегюм на всяка цена.

Осман настоява брат му да говори със Сюрея и да й разкаже за връзката си с Бегюм.

Ипек разбира истината за Бегюм от Фикрет.

Сюрея се качва в стаята си и заварва Есма, която е отишла да вземе косъм от Емир за ДНК тест. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!