loading...

понеделник, 2 декември 2019 г.

Утре в "Моят живот": Иляс умира, Бахар е залята с киселина по лицето, Атеш е в кома, Хюлия подпалва имението Атахан, Мехмет Емир фалира, Ефсун става все по-богата (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 12:30 до 13:30 часа по NOVA.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Мехмет Емир казва на Хюлия, че Бахар е родила, а тя му отвръща, че не се радва, защото е убийца. Хюлия отново превърта. Отива в кухнята и нарежда на Адиле и Бейза да излязат. Започва да разпръсква бензин из цялото имение. Заключва Мерием в кухнята, а Мехмет Емир и Джемре в стаята, след което подпалва всичко. 

Охраната на Кенан му съобщава, че всеки момент ще приключат с Атеш. 

Докато Атеш, Арда и Иляс пътуват, един тип започва да ги блъска отзад. Колата изхвърча от пътя. 

Бахар не е на себе си, след като са ѝ казали, че детето ѝ е умряло. Подозрителен човек с униформа влиза в стаята ѝ и я залива с киселина по лицето. 

Ефсун държи бебето на Бахар и казва, че вече са си двете. Обещава на момичето, че ще бъде най-щастливото дете на земята и че ще има всичко, което тя е нямала. 

Ефсун и Султан измислят план да крият известно време Дениз, а след това да кажат, че са я осиновили от бедно семейство. 

Атеш и Арда се измъкват от колата, но Иляс остава вътре. Автомобилът гръмва и Иляс умира.

Всички в имението се спасяват от пожара, а Хюлия е затворена в лудницата.  

Империята Атахан започва да залязва...

Ефсун кръщава детето Нуран. 

Бахар претърпява няколко операции. Ефсун не се отделя от нея и за миг. Тя намира за сестра си най-добрите лекари, докато не си възвърне предишната хубост. Ефсун смята, че по този начин се реваншира на Бахар за кражбата на детето. 

Бахар се връща в затвора, а Ефсун ѝ отива на свиждане и ѝ казва, че е решила да осинови дете. 

Атеш вече няколко месеца е в кома. След като се събужда и разбира за загубата на детето, той слага край на връзката си с Бахар. Минават години, а Атеш повече не позвънява на Бахар.  

Всички изоставят Бахар. Дори Ефсун вече я посещава все по-рядко. Мехмет Емир, който е пред фалит също не се сеща за дъщеря си. Единствено нейната приятелка от затвора - Фиген. 

Докато империята Атахан залязва, Ефсун става все по-известна. Тя отворя много магазини по света и печели много пари. 

Нуран вече е голяма. Тя се глези пред Ефсун, а след това посреща Арда с обръщението "Мазнико".

Бахар звъни на Ефсун и ѝ казва, че днес излиза от затвора. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!