loading...

понеделник, 2 декември 2019 г.

Утре във ФИНАЛА на "Втори шанс": Мират и Дениз се женят, Шебнем заминава за Кипър и оставя конефермата на Мират, Йозгюр признава любовта си пред Фиген (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в последния епизод на турския сериал "Втори шанс", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Втори шанс", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VtoriShansBGbTV/?ref=bookmarks

Хулиганите, наети от Йозгюр, го нападат, защото очите им са пострадали от спрея, с който ги е напръскала Едже. Едже става свидетел и вика полицаи, които спасяват Йозгюр. 

На Юсуф му прилошава по време на тържеството след фотосесията и манекенката се обажда на Едже да го прибере. Едже пристига и му помага. 

Алихан организира в конната база празненство за рождения ден на Озан. 

Озан открива брошурата за старческия дом, в който се готвят да се преместят Джемиле и Мехмет. Решава, че Дениз и Мират искат да ги прогонят. Озан тайно напуска празника и оставя бележка на майка си, че не желае да се разделя с баба си и дядо си. 

Алихан укорява Мехмет и Джемиле, че са се оплакали на Озан, за да предизвикат съчувствието на детето. Мират и Дениз обвиняват Алихан, че вместо да търси сина си, отправя безпочвени обвинения. 

Фикрие и Тургут откриват Озан и го отвеждат насила при майка му. 

Зекерия причаква Фиген пред дома ѝ и напада Йозгюр. Фиген вика полицията, която задържа Зекерия. 

Йозгюр признава пред Фиген чувствата си и ѝ разкрива, че е искал да се сближи с Едже, за да проучи практиката на майка си. 

Фикрие съобщава на Джемиле и Мехмет, че продажбата на апартамента им, който Хюлия е купила, е отменена и могат да се върнат в дома си. 

На сватбата на Мират и Дениз, Фикрие настоява пред Невин синът ѝ да поиска по-скоро ръката на Фиген. Йозгюр обещава да се ожени за Фиген през лятото. 

Шебнем съобщава на Алихан, че възнамерява да се върне в Кипър, за да започне нов бизнес там. Той ѝ предлага да я придружи, но Шебнем отказва и му съобщава, че трябва да си потърси нова работа, защото е предала конефермата на Мират. 

Дениз и Мират сключват брак. Юсуф неочаквано се появява на сватбата и отново иска ръката на Едже. Едже приема предложението му. 

КРАЙ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!