Теленовелас: Утре в "Шест сестри": Соледад убива Дамян (03-и декември)

понеделник, 2 декември 2019 г.

Утре в "Шест сестри": Соледад убива Дамян (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 23 сезон 7 (03-и декември) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Габриел е съсредоточен да накара Дамян да подпише отмяна на брака на Урсула. Но въпреки плащането на голяма сума пари, няма да е толкова лесно, колкото си мисли.

Селия Силва отива при Веласко за помощ за Елпидия. Законът обаче не е на нейна страна и Селия ще трябва да използва други канали, за да защити прислужницата от малтретирането на гаджето си.

Когато Бланка иска обяснения от Кристобал защо не се е върнал в кабинета си, той я поставя на мястото й.

Карлос има новини за София, които ще засенчат всичко останало, Елиса не е в състояние да каже на Cирo, че част от тези предполагаеми печалби вече са похарчени.

Марина открива присъствието на дете в къщата на Силва и въпреки лъжата, която й казват, Монтеро решава да проучи дали историята е вярна. Няма да е толкова лесно Силва да пазят самоличността на сина на Франсиска.

Y Луис изникват подозрения, че детето, за което се грижи двойката, е неговото от Франсиска.

Дамян отива в магазин париж и се опитва да изнасили Урсула. При самозащита тя му отнема живота.

Урсула и Габриел се отървават от тялото на Дамян. Въпреки продължаващите опити на Габриел да я успокои, Урсула живее с вина.

Пари в къщата в Лойгори отново има, но въпреки добрата новина, кухнята все още мирише на зеле. Родолфо иска да инвестира спечелените пари в нов бизнес, за да осигури бъдеще на семейството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!