loading...

понеделник, 2 декември 2019 г.

Утре в "Дъщеря ми": Джемал прикачва Демир в гората и насочва оръжие срещу него (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Дъщеря ми", който се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Дъщеря ми", като отворите този линк - https://www.facebook.com/DushterqMiBGDF

Джемал открива в дома на Демир пачка с пари. Остава да го дочака със зареден пистолет. Демир се завръща и заварва Джемал. Двамата се сбиват и Демир успява да обезвреди Джемал. Взема парите си и побягва. 

Уур се дегизира като богат германец, притежател на ценни картини. Подмамва Бюлент, приближен на Жилет, да го набележи за потенцианлна жертва. 

Демир и Уур се преобличат като жени и пристигат в приюта, за да предадат лекарството на Ойкю. Представят се пред директорката за дарителки. 

Бюлент кани Уур в дома на Жилет. Демир и Уур се представят за чужденци. Демир планира да подхвърли скъпоценните камъни в дома на Жилет. Жилет разкрива измамата и уведомява полицаите, които нахлуват в жилището. Демир и Уур успяват да избягат през прозореца. Джемал ги причаква в близките храсти и насочва оръжие срещу Демир. Уур заплашва Джемал с пистолета си и успява да спаси Демир. 

Източник: ТВ Сага  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!