loading...

понеделник, 2 декември 2019 г.

Утре в "Свободен дух": Санем и Джан са затворени заедно в един склад, Джан подарява на Санем подарък с уговорката да го отвори, когато е сама (03-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Свободен дух", който се излъчва от 18:00 до 19:00 часа по bTV!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Свободен дух", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SvobodenDyhBGbTV/

Айлин се обажда на Емре с покана за среща. Той отказва и заявява, че повече не иска да я вижда. Айлин е бясна. 

Санем дава идеята да направят пазар за биопродукти в изоставените складове. Собственичката е възхитена от интелекта на Санем и съветва Джан да не изпуска такова момиче. След това си тръгва и заключва Джан и Санем в складовете. Те остават там няколко часа, но никой от двамата не повдига въпроса за отношенията им. Джан подарява подарък на Санем с уковорката да го отвори, когато е сама. Тя се прибира у дома. В кутийката, подарена от Джан, открива перо от албатрос, мастилница и пожелание да не се отказва от мечтите и бъдещия си роман. 

Санем са обажда на Айхан и ѝ казва, че ще убеди Джан да остане в Турция. Отива в дома му. На вратата я посреща Полен и двете се запознават. Джан отсъства, а Полен я кани да влезе. На Полен ѝ прави впечатление, че Санем знае мясото на всеки предмет в кухнята на Джан. 

Преди да се прибере у дома, Джан скъсва самолетния билет, купен няколко дни преди това. 

Полен признава на Санем, че отношенията им с Джан не са много добри през последните няколко седмици. Санем признава пред Полен, че освен красива е и много умна. 

Източник: ТВ Сага    

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!