loading...

понеделник, 13 януари 2020 г.

Утре в "Свободен дух": Санем признава всичко на Джан - за Емре, лъжите си и годежния пръстен (14-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Свободен дух", който се излъчва от 18:00 до 19:00 часа по bTV!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Свободен дух", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SvobodenDyhBGbTV/

Айлин намеква на Джан, че Санем е потайна личност и той не знае почти нищо за нея. 

Айхан признава на Санем, че има чувства към Джей Джей, но той не иска да има връзка с нея. Айхан решава да накара Джей Джей да ревнува. За целта планира да представи Музафер за свой годеник. 

Емре намеква на Лейля, че Джан се опитва да фалира агенцията. 

В болницата пръстенът е изваден от стомаха на Мевкибе и тя се прибира заедно с Нихат в дома си. 

Айхан успява да накара Джей Джей да ревнува, но въпреки това той заявява, че все още не е готов да има връзка. Айхан го уверява, че ще прояви търпение. 

Санем споделя със сестра си, че Айлин и Емре са се сгодили. 

Емре се среща със Санем. Тя настоява той и Айлин да я оставят намира, тъй като връзката ѝ с Джан няма да просъществува дълго. Джан я проследява, дочува нейните думи и си тръгва, а тя остава да го чака. 

След няколко часа шофиране Джан се завръща, намира Санем, и я пита директно какво крие от него. Дава ѝ шанс да признае всичко. Споделя, че е чул разговора с Емре, в който тя му е казала, че връзката им ще продължи кратко. Санем потвърждава. След това признава, че никога не е била сгодена, и всичко, което знае за нея, е лъжа. Разказва му за папката, която по нареждане на Емре е трябвало да вземе от дома на Джан, както и за годежния пръстен. 

Източник: ТВ Сага    

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!