loading...

понеделник, 13 януари 2020 г.

Утре в "Ягодова любов": Волкан манипулира Аслъ и я убеждава да (14-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Ягодова любов", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Ягодова любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/QgodovaLubovBG

Аслъ споделя с Бурак, че са откраднали рисунките ѝ и когато научава коя е компанията, той се досеща, че го е извършила Чаала. Разгневената Аслъ посещава Чаала и я заплашва, че ще я разкрие публично. Чаала заплашва, че ще разкрие пред родителите на Бурак връзката ѝ с него, но Аслъ остава непоклатима в решението си.

Чаала настоява Волкан да убеди Аслъ да оттегли обвиненията си пред майка ѝ, в противен случай ще уведоми Селда за връзката ѝ с Бурак. 

Аслъ моли Бурак да не разкрива измамата на Чаала пред родителите си, защото тя няма да замълчи за ромнатичните им отношения. 

Башак научава, че Чаала се е възползвала от скиците на Аслъ. 

Бурак предупреждава Чаала да стои далеч от него и Аслъ. 

Волкан убеждава Аслъ да се обади на Елчин и да я заблуди, че печелившите скици не са нейните. Елчин се убеждава в думите на Аслъ, след като и Чаала твърди, че обвиненията са несъстоятелни. 

Бетюл, секретарката на Нихат, която предава сведения на Башак, уличава друг служител в шпионаж, за да се освободи от подозренията. Нихат уволнява дългогодишния си служител Салих заради снимките на Еда, които са намерени сред вещите на бюрото му. 

Башак се запознава с Аслъ в сладкарницата и ѝ поръчва да изготви дизайна за торти и сладкиши за откриването на търговски център. 

Еда посещава майка си в хотела, където живее. 

Синан предлага брак на Елчин и тя приема. 

Източник: ТВ Сага   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!