loading...

сряда, 8 януари 2020 г.

Джан Яман с нова напълно различна визия


Актьорът от "Свободен дух" си махна дългата коса и брада.


Актьорът от "Горчиво и сладко" и "Любов на инат" поема 21-дневната си военна служба и за това му се е наложило да подстриже дългата си коса и и да обръсне брадата си. Това беше един от най-очакваните моменти  от неговите почитатели и дори от самия него; фактът, че трябваше да подстриже дългата си и привлекателна грива, беше нещо, което му предизвика известно уважение: "Последният път, когато обръснах косата си, беше в гимназията, любопитен съм как ще стане и се надявам феновете ми да не изпитат голямо вълнение". Това бяха думите му преди месеци, когато научи, че ще влезе в редиците на армията на страната си веднага щом започне 2020 година.

Can yaman servicio militar

Преди да влезне в армията, актьорът научи, че сериалът "Горчиво и сладко", в който участва заедно с Йозге Гюрел, получи наградата за най-добър сериал на последните награди на GMA The Heart of Asia 2019.

Сега турчинът предприема това ново приключение, което включва изпълнение на задълженията на своята страна, и ще бъде 21 дни, служейки на родината и далеч от обществения живот и работа, точно както направиха и други колеги като Арас Булут. Това е нещо, което мъжете от Турция, родени преди 1 януари 1994 г., трябва да направят задължително, съгласно закон, който беше приет наскоро в Турция, и който също предвижда, че тази военна служба може да бъде платена (около 2500 евро) и по този начин да получи само обучение в продължение на три седмици. Преди това те можеха да плащат повече и да избегнат задължението.

Актьорът разкри какво е планирал да направи с дългата си коса, когато я подстриже: "Предлагаха ми да я даря на хора с рак и точно това ще правя". Освен това той коментира, че: "Ще бъде подходящ момент да променя стила си, искам да го направя, а също и да създам нов герой с нов облик, който да е толкова добър, колкото предишните."

Image

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!