Утре в "Завинаги": Прошка и сбогуване (20 май)


Прочетете какво ще се случи утре (20 май) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/

Дилара казва на Сюрея, че се притеснява за Адем.

Емир споделя със Сюрея, че усеща, че двамата с Фарук са скарани и това му тежи, защото най-накрая е имал и майка, и баща.

Госпожа Есма за първи път остава да спи в къщата на Гарип. Той й приготвя закуска на сутринта. Бурджу заварва влюбените старци да се целуват и се изненадва, но Есма е още по-притеснена.

Фарук и Сюрея завеждат Емир на пикник, там двамата успяват да поговорят. Фарук се опитва да обясни на Сюрея какво е правил при Халим. Фарук твърди, че е чист в намеренията си към Адем. Сюрея е объркана. Фарук й обещава, че ще реши въпроса, без да нарани никого.

Акиф е отчаян, че са се скарали със Санем. Тя все още му е сърдита, за това, че двамата приятели са спретнали такъв номер на Адем. Акиф се опитва да й обясни. Санем му прощава.

Адем отива да види майка си. 

Мурат се опитва да обясни на Есма защо е взел решението да напуснат имението. Опитва се да оневини Баде. Есма се разчувства от думите на Мурат.

След една седмица...

Мурат и Баде напускат къщата и заминават за чужбина. Есма и Нюргюл ги благославят. Братята се изпращат с много любов.

Фарук отива при Адем и му признава, че му е заложил капан. Извинява му се и го моли за прошка. Адем реагира много остро. В това време в кабинета влиза Фикрет.

Есма намира писмо от Мурат, адресирано до нея

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas Newsloading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png