Утре в "Завинаги": Фарук се обажда на лекаря си и двамата решават да (25 май)


Прочетете какво ще се случи утре (25 май) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Есма и Дилара спорят кой е виновен за създалата се ситуация – Фарук или Адем. Есма моли Дилара да помисли за Сюрея и нейното неродено дете, ако не иска да заеме страна.

Акиф иска със Санем да се преместят. Решил е да си намери нова работа, за да не е около Фарук. 

Ипек иска помощ от родителите си, за да подпомогнат Фикрет със средства. Баща й отказва, но после поставя условие на зет си, че ще му помогне, ако прехвърли акциите на името на Ипек. Адем се съгласява да продаде акциите си на Ипек.

Фарук се обажда на лекаря си и двамата решават да му бъдат направени изследвания. 

Акиф казва на Есма, че ще се мести. Обяснява, че за него синът ѝ винаги е бил като брат, но явно за Фарук нещата не стоят така. Есма му споделя, че въпреки скандала, нейното отношение към него няма да се промени.

Ипек отива да види Есра в магазина. Казва й, че чака второ дете от Фикрет. Есра е съкрушена от новината. 

Сюрея не е съгласна Есма да декорира стаята на бебето. Снаха и свекърва отново се скарват.

Адем е на терапия при Идил. Двамата разговарят за отношенията му с Фарук.

Фикрет съобщава на всички, че е закупил акциите на Адем с помощта на тъста си на името на Ипек. Фарук започва да спори с брат си. Накрая се ядосва и отива да говори с Адем.


loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png