Утре в "Завинаги": Фарук има странни прилошавания, а Адем организира убийството му (22 май)


Прочетете какво ще се случи утре (22 май) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Когато разбира какво се е случило между Адем и Фарук, госпожа Есма е много притеснена дали Адем няма да направи нещо на синовете й.

Фарук поема вината за това, че е организирал всичко срещу Адем. Заявява на Есма, че ще оправи нещата.

Фикрет отива да се срещне с Адем. Казва му, че не одобрява постъпката на Фарук и се опитва да го убеди, че в поканата им да стане част от семейството не е имало никаква задна мисъл. Адем предлага на Фикрет своята част от акциите, за да не участва в управлението на фирмата.

Акиф споделя със Санем как са се запознали с Фарук. Той е отчаян, защото си мисли, че всичко е прекъснало и старото приятелство си е отишло завинаги.

Адем е решил да си отмъсти на Фарук Боран и нарежда да бъде ликвидиран.

Фикрет случайно среща Есра, докато вечеря с Адем. Вдига й скандал от ревност. Двамата се озовават заедно в дома на Есра, а тя не иска да му признае защо е решила да не е с него. Моли го да си тръгне.

Ипек се разпорежда да й приготвят колата и излиза от имението. Отива до къщата на Есра и вижда Фикрет да излиза оттам.

Есма решава да приготви  детската стая, за да изненада Сюрея.

На сутринта Сюрея вижда в зимната градина Фарук да подготвя някакво парти с жена от фирма за кетъринг.

Адем си спомня веселите моменти от партито със семейство Боран. Дилара се опитва да го успокои. Той споделя с жена си, че вече е зачеркнал Фарук от живота си. Настоява Дилара да избере между него и приятелката си.

Фикрет споделя с жена си, че Адем е решил да продаде дяла си, но не може да купи акции. Ипек му предлага да уреди така нещата, че баща й да купи дяла на Адем.

Фарук не е добре и получава странни прилошавания. За малко да катастрофират със Сюрея и Емир, но не иска да сподели с никой за здравословните си проблеми.

Есма обяснява на Дилара, че Фарук е разбрал грешката си. Настоява тя да контролира съпруга си.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas Newsloading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png