Тази вечер в "Навсякъде ти": Демир и Селин изживяват първите си трепетни мигове, но Селин научава, че Алара и Демир са (29 юни)


Прочетете какво ще се случи тази вечер (29 юни) в следващия епизод на турския сериал "Навсякъде ти", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч. по bTV Lady!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Her Yerde Sen"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 34

Селин и Демир са на верандата и закусват. Селин няма апетит, но Демир й намазва филия и я убеждава да хапне. Фирузе, Лейля и Азмие готвят план за двамата влюбени. Селин и Демир тръгват от вкъщи за спешна среща с Йълдъръм. Мерве се чувства неразположена и притеснява съпруга и колегите си. Демир държи в напрежение Селин за решението си относно Мерве и Бора. Алара звъни на Демир, но той й затваря. Тя веднага търси Бурак и го заставя да се видят.

Йълдъръм предлага на Селин и Демир да им повери още един проект, но при условие, че действат експедитивно. Алара и Бурак се срещат и обмислят стратегията си. Йълдъръм благодари пред Селин на Демир, че е направил дъщеря му изключително щастлива с посещението им в Париж. Селин разпира, че двамата са гледали "Травиата" и демонстрира ревност. Алара разпитва Бурак как е заварил Демир и Селин предишната вечер. Бурак й заявява, че има чувства към колежката си, а Алара го заставя да унижи Селин, разкривайки нейна голяма тайна.

Демир и Селин сядат да обядват, но Селин не спира да упреква приятеля си за екскурзията му с Алара. Демир пък заставя половинката си да отговори какво е правила с Бурак... По-късно Селин отвежда Демир в кучешкия приют и двамата прекарват време заедно в грижи за изоставените животинки. Селин се опитва да убеди Демир, че любовта не пречи на работните ангажименти. Двамата се скарват, а Селин заявава, че съжалява за целувката им, мислейки си, че е бил интимен с Алара. Ибо звъни на Селин, а тя му излива душата си и се разплаква. Демир пък е при Ведат и му споделя болката си.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png