Утре в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери": Хазан признава на Синан, че е важен за нея, а Яъз започва все по-често да мисли за Хазан (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който се излъчва от 12:30 до 13:30 часа по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал " Fazilet Hanım ve Kızları" / Нова телевизия
Превод и адаптация: Telenovellas News

Яъз намира в колата си учебника на Едже. 

Хазан купува геврек и го разделя със Синан. Той иска Хазан да му разкаже с подробности какво е станало с Нил. 

Селин предлага на Ясин да му поръча такси, но той категорично отказва. Селин пристига в апартамента при Яъз и забелязва учебника, който той е свалил от колата си. Разпитва го, но той отвръща, че е на негова приятелка и няма да ѝ дава обяснения. 

Нил предлага на прислужницата си да я изпрати в отпуск до делото. Предупреждава я, че е длъжна да бъде вярна на семейството ѝ заради работата, която са ѝ дали. 

Хазан разкрива на Синан, че не Нил, а друг ѝ се е обадил в онзи ден. Синан звъни на прислужницата и Хазан потвърждава, че е говорила с нея. Синан я известява, че помощницата ще бъде свидетел на Нил в съда. 

Хазан разказва на Синан за колекцията със снимки на Нил. Синан пита Хазан кое е по-важно от това да разкрият, че тя не е виновна. Хазан отвръща, че Синан е важен за нея. Синан отговаря, че не знае какво говори и този път е прекалила. Заявява, че той не е важен човек и не е ценен. Лъже я, че е търсил приключения и затова е влязъл в ареста заради нея. Хазан го пита дали е маловажна за него. Синан се обръща и си тръгва. 

Яъз не спира да мисли за разговора си с Хазан. В същото време в апартамента му пристига Хазъм. Яъз оставя насаме Хазъм и Синан. Хазъм иска да знае как Синан смята да изправи адвоката му срещу най-близкия му приятел. Яъз дочува и пояснява на баща си, че адвокатът не е бил нает от Синан, а от него. Яъз предлага да говори с Екрем и да му обясни, че Хазъм няма нищо общо. Хазъм се интересува какво Яъз има с Хазан. Хазъм моли Яъз утре да се видят във фирмата. 

Кериме се появява пред дома на Фазилет късно вечерта. Едже излиза и Кериме я вижда. Тя чува как Кериме я нарича с името Салиха. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png