Утре в "Търговски център": Карол се преструва пред Лаура, че (30 юни)


Прочетете какво ще се случи в сезон 14 епизоди 60-62 (30 юни) на италианския сериал "Търговски център", излъчващ се всеки делник от 15:30 до 17:00 часа по bTV.


Източник: davidemaggio.it
Превод и адаптация: Telenovellas News

Болката от загубата на Виничио сближава Лео с Карол, които в крайна сметка правят любов. На следващия ден тя взима решение: ще се отдаде на Лео напълно в отмъщението, дори с цената да подкрепи отвличането на Лаура. Звева все още не е имала смелостта да каже на Брандо истината за документа, но междувременно Адам се опитва да се сприятели с Маргерита, за да разбере повече за Звева. Фиама отива при Якопо и се извинява, че го е обвинила за смъртта на Виничио.

Когато Себастиан и Якопо се доближават до истината за отвличането на Лаура и са на път да я освободят, Карол има идея: преструва се, че сама е платила откупа за освобождаването й. Звева казва на майка си, че няма намерение да използва фалшивия документ, за да се добере до акциите на Сералунга. Чечилия се съгласява да се омъжи за Дзено и двамата съобщават новината на Дамяно, който ги поздравява. Иван започва да усеща, че Дзено може да бъде замесен в цялата тази история ...

Карол освобождава Лаура и я отвежда на таванското помещение, карайки я да повярва, че най-накрая е в безопасност. Адам чува Звева да спори с майка си и се възползва от доверието, което е установил с Маргерита, за да разследва. Иван споделя на Чечилия подозренията си към Дзено. Тя се опитва да ги игнорира, но след това резултатите показват, че отпечатъците върху ръкавицата, намерена в колата на Фрида, са на един от братята Бауер, тя започва да има съмнения.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png