Утре в "Свободен дух": Признанието на Санем, което ще бележи Джан завинаги (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Свободен дух", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 до 19:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Erkenci Kuş"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Планът на Джан работи. Въпреки че Санем иска да го държи далеч, той успява да я убеди да прекарат няколко часа сами на остров. И именно там Джан е искрен. Най-хубавото на това, че е загубил паметта си, е, че я е опознал отново. Завършил книгата й и после много мислил. Започнал да разбира защо се е влюбил в нея. Тя е много специална, различна от останалите.

Тези думи вълнуват Санем, но двамата не се целуват. Времето не е дошло. Албатросът малко по-малко си спомня някои от моментите, които е преживял с нея, след като я е измамил, за да прекара нощта с нея под звездите.

Нощта ги кара да забравят. Това и няколко питиета провокират признанието, което ще бележи Джан завинаги. Санем му казва, че се е уплашила, че ще умре. След като заминал, тя е била приета в клиника, но чувствала, че ще се върне и бързо оздравяла. Не е умрял при инцидента и това, че е жив, е достатъчно за нея.

На сутринта Джан вече вижда писателката с други очи. След няколко седмици той най-накрая разбира какво го е накарало да се влюби в нея и започва да открива всички онези неща, които са го завладели и го завладяват отново. Малко по-малко двойката все повече се обединява. Магията започва да се появява отново. Лудостта на Санем постига отново своето. Очите на Джан започват да я гледат по същия начин, както преди и писателката го осъзнава. Все още има надежда.

Нихат и Мевкибе са посетени от Меляхат. Жената носи писмо, което пощальонът й е дал и страхувайки се, че това е лоша новина, моли приятелите си да отворят писмото. Нихат поема инициативата и след като прочита редовете, й казва да не се притеснява, защото това, което й съобщават, е, че е наследница на важно богатство. Новата богаташка крещи от вълнение и бяга, за да разкаже какво се е случило на останалите съседи.

Часове по-късно Мевкибе има още един силен спор със съпруга си. Жената не вярва на обещанието му да не яде отново сладки храни, затова решава да извади сладоледа от магазина, който те управляват, за да избегне всякакъв вид изкушения. Човекът не приема добре това, въпреки че няма друг избор, освен да го приеме.

Проблемите в агенцията продължават. Притеснението от възможната загуба на кампанията ще доведе до отчаяние.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png