Утре в "Черна роза": Касъм разкрива Мелек и Сабри, а Огуз обвинява Кендал, че Нарин е станала негова жертва (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Черна роза", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Avşar Film"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Гюлсюм отново се обажда на Кендал и го заплашва, че кръвта на Фърат е по ръцете му.

Ада и Моя откриват, че Ебру я няма в имението.

Нарин идва на себе си в затворническата лечебница.

Ебру моли Баран да се приберат заедно. Когато отиват в конака, Ада започва да вика на майка си. Ебру й нарежда да млъкне и моли Емине да придружи Баран до стаята му. Ада избухва.

Кендал признава за заплахите по телефона и се разпорежда на Касъм да намери жената, която го тормози.

Огуз среща Сабри и тръгва да го гони. Братът на Йозлем скача зад една стена, а командирът е след него.

Касъм поставя човек да наблюдава телефонните кабини.

Ебру разказва на момичетата какво е направил Баран.

Касъм засича Сабри и го спира. Братът на Йозлем иска двамата с Касъм да се разберат като мъже. Те се скриват в колибата и се сбиват. Мелек отива да види Сабри. Той казва, че е спазил обещанието си и не е докосвал сестра си. Касъм се отказва да убива Сабри, след като чува разговора му с Мелек.

Сердар вика Ада да се видят. Тя излиза и му се развиква, защото е взел майка й.

Кендал не може да намери пистолета си и си го изкарва на Ръза. В това време идва Огуз и му връща оръжието. Обвинява Кендал, че Нарин е станала негова жертва. Казва му, че Нарин не е събрала доказателствата от работилницата. Кендал отговаря, че няма да допусне да влезе в затвора и гони Огуз от кабинета си.

Кадрие разговаря с Баран, като се опитва да намали болката му. Той й обещава да не го прави повече.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png