Утре в "Една жена": Сарп и Ариф се хващат за гушите, а Ширин прави следващия си ход (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Една жена", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Kadın"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Сарп взима лопата и отива на гробището. Започва да копае гробовете на Нисан, Бахар и Дорук. Вижда трупа на майка си Жулиде. 

Йелиз слага децата да спят и съобщава на Хатидже и Енвер, че Сарп се е появил пред дома им. 

Сарп разкопава и останалите гробове и вижда, че са празни.

Йелиз, Хатидже и Енвер се чудят как да върнат децата в къщата на Бахар. Енвер казва, че ще привлекат внимание в толкова късен час, а Сарп може да дебне отнякъде.

Мюнир известява Суат, че са настанили Пъръл и децата на безопасно място. Не могат все още да открият Сарп. Мюнир съветва Суат да се обади на Пъръл, защото е силно разтревожена. Мюнр оглежда и с тих тон предупреждава Суат, че трябва да внимават относно Ширин. Суат му отвръща, че преувеличава и Ширин е едно глупаво момиченце. Ширин е залепила подслушващо устройство под масата в гостната и чува целия им разговор.

Сарп пристига пред къщата на Суат и заварва Мюнир. Иска да му каже една причина, за да не го убие. След това нахлува вътре и пита Суат къде е жена му. Суат обяснява за Незир и че са настанали Пъръл и децата на безопасно място. Изпраща и Сарп да отиде при тях. Тогава Сарп се вбесява и за втори път задава въпроса, като подчертава, че има предвид Бахар и децата. Хваща Суат и го налага многократно с юмруци. Ширин чува виковете. Сарп заявява, че е видял майка си заровена в гробовете на Бахар, Нисан и Дорук. Отвратен е как са убили майка му. Суат твърди, че нищо не е направил. Сарп вади пистолет и го насочва към бащата на Пъръл. Старият лъже, че Незир е виновен за всичко.

Мюнир идва в съзнание и с охраната нахлуват, но Сарп го няма. Сарп пали колата и успява да избяга от хората на Суат.

Йелиз се обажда през нощта на Джейда, докато тя е в болницата, и я информира, че Сарп се е появил на вратата на Хатидже и Енвер. Джейда излиза от стаята на Бахар и научава, че Сарп не е успял да види децата.

Ширин слиза при Суат и се прави, че е дочула викове, но се е изплашила да слезе. Настоява да го отведе в болницата, но Суат категорично отказва. Тогава Ширин предлага тя да се погрижи и да изчисти окървавеното му лице.

Ариф позвънява и научава от Джейда за станалото със Сарп. Джейда го моли да си стои вкъщи, но Ариф е бесен и излиза.

Суат се заканва Сарп да не напусне дъщеря му. Ширин се интересува как ще го спре.

Сарп се връща пред дома на Енвер и паркира колата си така, че да не го видят. Вижда в страничното стъкло как Ариф пристига. Двамата остават в колите си до сутринта.

Хатидже казва на Енвер, че Ариф цяла нощ е бил пред вратата и Сарп не се е появил.

Ариф забелязва, че Сарп слиза от колата си и веднага позвънява на Йелиз. Предупреждава я, че Сарп дебне и да не извежда децата. Нарежда ѝ да излезе отзад и да повика такси. Ариф и Сарп излизат едновременно от колите си.. Енвер звъни на Ариф и го моли да не предприема крайни мерки, защото не се знае Сарп с кого е в комбина. Ариф се отказва да нападне Сарп заради Бахар.

Сарп застава пред вратата и започва да чука. Йелиз бързо извежда децата от задния изход. Когато никой не му отваря, Сарп полудява и рита входната врата. Ариф се намесва рязко и му казва да си върви. Сарп пита Ариф къде го е виждал преди, защото му е познат. Двамата се хващат за гушите. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png