Утре в "Обещание": Рейхан заминава, а Емир я спира по пътя и я връща в имението (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:30 часа по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "The Promise Official"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Емир не разбира как баща му предпочита да умре, вместо да се бори и да се оправи. Сюхейля му обяснява, че парализата не само парализира тялото му, но и чувствата му. Тя казва не Емир, че като приятел на семейството може би не трябва да го казва, но като доктор е длъжна - единственият начин да върнат желанието на Хикмет да живее е Рейхан. Джавидан и Джемре присъстват на разговора. Емир отговаря, че това няма как да се случи. 

Кемал хвали уменията на Нарин. Иска да му разкаже повече за живота си. Нарин е на мнение, че Кемал не трябва да го касае живота ѝ. Нарин вижда, че Кемал го боли гърба и иска да се разменят. Кемал ляга до нея и двамата слагат възглавници помежду си. 

Емир се чуди, ако Рейхан се върне в имението, как ще живее с нея под един покрив. 

Кемал се обръща и вижда как Нарин е прилепнала за него. Докато той отива до кухнята, Нарин окупира мястото му. Когато се връща той ляга на нейната страна и подушва аромата от възглавницата ѝ. Не спира да я наблюдава, докато тя спи и да си спомня прекрасните им моменти заедно. 

Оя казва на Емир да помисли добре за думите на Сюхейля, защото Хикмет умира бавно. Моли го да не го позволява. Сигурна е и му се доверява, че ще избере най-доброто решение. 

Юри споделя с Кемал, че ако не е била Нарин и думите ѝ в онзи ден , той е щял да се откаже от съдружието си с Тархун. Йонджа носи необходимите документи и Юри ги подписва. Кемал и Юри си стискат ръцете и се поздравяват. Жената на Юри - Хаджире, се радва, защото този подпис е знак, че често ще се виждат със своите нови приятели Кемал и Нарин. 

Рейхан отива до имението и отдалеч наблюдава Емир. 

Джавидан е бясна на Хикмет - не спира да крещи и да го храни със супа насила. Заканва му се, че Рейхан няма да се върне в този дом. Емир влиза и вижда как Хикмет е целият покрит със супа. Той води баща си в банята и го изкъпва. Забелязва, че има рани по тялото му. 

Рейхан се качва на автобуса, за да замине за Ерзурум. Емир препречва пътя на шофьора и заявява на Рейхан да тръгва с него. Рейхан се дърпа, но той я качва насила в колата. По пътя тя му заявява, че вече не е негова съпруга и се интересува защо я връща в имението. Емир ѝ казва да млъкне и да има търпение, като пристигнат, ще разбере. 

Рейхан заявява, че не иска да влиза в имението и да ѝ каже навън какво иска Емир от нея. Емир отговаря на Рейхан, че никъде няма да ходи и я вкарва заедно с куфара ѝ в конака. Разкрива ѝ, че баща му умира и затова е нужно да остане до него. 

Мелике информира Рейхан, че откакто си е тръгнала, Хикмет е отказал да се храни. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png