Утре в "Една жена": Сарп разкопава гробовете на Бахар и децата и вижда, че там е погребана единствено Жулиде (29 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (29 юни) в следващия епизод на турския сериал "Една жена", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Kadın"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Юсуф уверява Нисан, че тази вечер майка им ще остане в болницата, но е добре. Дорук пита Нисан дали и Бахар ще си отиде, както баща им Сарп. Нисан напада брат си и му казва, че е лош. Юсуф ги разтървава. Ариф се появява и Дорук му се оплаква, че Нисан го е набила. Той показва на децата видео, записано от Бахар за тях. Те се успокояват и усмихват. 

Хатидже съобщава на Енвер и Джейда, че са я уволнили. 

Сарп се оплаква на Пъръл, че семейството на Бахар не е готово да му прости, а Енвер много му се ядосал. Пъръл го успокоява, че поне е опитал. 

Суат поднася в плик сим карта, кредитна карта и пари в брой на Ширин. Настоява да не се обръща към него с господин, а само поименно. Той иска от нея вечерта да остане в стаята си, защото ще има гост. Ширин отвръща, че няма проблем. Казва ѝ, че шофьорът отвън е на нейно разположение и може да я отведе, където и когато поиска. Ширин с удоволствие научава, че може да използва кредитната карта на Суат неограничено. 

Жале информира Джейда и Хатидже, че резултатите на Бахар не са добри. Положението ѝ е по-лошо, отколкото си е мислила. 

Нисан и Дорук носят сладки на Бахар. Тя е много зле, но пред тях се държи все едно нищо ѝ няма. 

Суат се прибира късно вечерта и когато вижда външния вид на Ширин, е очарован. Той се шегува, че ако е бил млад, е щял да се влюби в нея. Ширин отвръща, че не е стар. 

Ширин подслушва разговора между Йешим и Суат. Йешим заявява, че Незир е добре и чака само убиецът на сина му Сарп да се отпусне и излезе на светло. 

Сарп пристига пред дома на Хатидже и Енвер, а Йелиз му отваря вратата. Той ѝ казва, че иска да говори с Хатидже. Йелиз лъже, че не са си вкъщи. Той издебва и се промъква отзад. Вижда Дорук и си припомня как същото дете го е нарекло "татко" пред болницата. Полицаите хващат Сарп, че дебне и искат документите му. 

Суат пристига при Пъръл и ѝ заповядва веднага да си събере багажа и да замине заедно със Сарп и децата. Признава ѝ, че смята, че Незир не е болен, и докато не се увери в това, не може да ги остави незащитени. Обещава да намери Сарп и да доведе и него. 

Довереният човек на Незир го посещава и известява, че са намерили следа за Сарп Чешмели. 

Сарп взима лопата и отива на гробището. Започва да копае гробовете на Нисан, Бахар и Дорук. Вижда трупа на майка си Жулиде. 

Йелиз слага децата да спят и съобщава на Хатидже и Енвер, че Сарп се е появил пред дома им. 

Сарп разкопава и останалите гробове и вижда, че са празни. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png