Утре в "Обещание": Емир отвежда Рейхан в болница и лекарите му съобщават, че тя е (29 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (29 юни) в следващия епизод на турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:30 часа по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "The Promise Official"
Превод и адаптация: Telenovellas News

На закуска Кемал дава на жената на Юри наметало, тъй като ѝ е хладно, и самият той намята Нарин. 

Сюхейля пристига в имението. Джавидан се усмихва ехидно и казва, че са ѝ липсвали сладките разговори с нея. Сюхейля се приближава до Хикмет и споделя, че е много разстроена от случилото се с него. Оя споделя, че Хикмет изобщо не е добре и напоследък не яде изобщо. Джавидан моли Сюхейля за съвет относно съпруга си. 

Нарин и Кемал разказва на Юри и съпругата му, че за пръв път са се видели в ресторант. Юри пита дали е било любов от пръв поглед. 

Зейнеп вижда Емир през прозореца и уведомява Рейхан, че е дошъл. Рейхан отваря и вътрешните им гласове заговарят. Емир казва, че е тук, за да прибере Зейнеп. Момичето обяснява, че иска да остане с Рейхан. Емир отговаря, че не търпи възражения и упреква Рейхан, че не може да я държи в тази къща. Рейхан обещава да отведе Зейнеп след час в имението. Той се съгласява. 

Юри и жена му отправят дузина въпроси към Кемал и Нарин, които не спират да си спомнят всички моменти от запознанството си досега - добри и лоши. 

Рейхан иска да говори със Зейнеп относно бъдещето и образованието ѝ. Зейнеп пита Рейхан дали е добре, защото вижда, че отново ѝ прилошава. Рейхан я моли да се върне в конака за нейно добро. 

Юри иска да запамети този ден и решава заедно с жена си, Нарин и Кемал да си направят селфи. Кемал се приближава до Нарин и двамата се вълнуват и смущават. Юри снима точно, когато Нарин и Кемал се гледат един друг. Бизнесменът предлага да си направят разходка. Кемал и Нарин се хващат за ръце. 

Сефер телефонира на Емир, че Рейхан е довела Зейнеп в имението. Емир пристига и вижда как в същото време Рейхан излиза. Рейхан припада пред очите на любимия си. Емир я качва в колата си и я откарва в болница. Лекарят съобщава на Емир, че кръвните показатели на Рейхан са ниски и вероятно дълго време е гладувала. В момента е слаба, но с малко грижи, ще се възстанови. 

Рейхан идва в съзнание и разбира, че Емир я е докарал. Той се показва, но не издържа и бързо излиза от болничната стая. 

Оя се обръща и вижда, че с Хикмет се случва нещо. Сюхейля веднага започва да го преглежда. Тя казва, че кръвното му е паднало и веднага нарежда да му донесат вода със захар. 

Рейхан вижда сакото на Емир, останало в стаята до нея, взима го, и вдишва аромата му. Тя му благодари, че се е погрижил за нея и я е довел в болницата, но повече няма нужда да ѝ помага. Отсега нататък тя ще се грижи сама за себе си. 

Сестрата догонва Рейхан и ѝ дава сакото на Емир. Тя го оставя на пейката и си тръгва. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png