Утре в "Научи ме да обичам": Джанан спасява Алпер от лапите на Хашмет и му признава, че е майка на Лейля (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "
Научи ме да обичам", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Bana Sevmeyi Anlat"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Алпер уведомява Лейля, че този път източникът им няма да ги подведе и те ще успеят да вкарат Хашмет в затвора. Хашмет е разбрал кой е предателят и се обажда на Енгин. Езги се опитва да предупреди приятелката си, но Лейля не си вдига телефона.

Алпер отива на срещата, но Джанан пристига там и му нарежда да се качи в колата. След като двамата тръгват, на мястото пристига Хашмет.

Джанан казва на Алпер, че току-що го е измъкнала от среща с Хашмет. Всичко е било нагласено, за да може мафиотът да хване предателя. Алпер пита Джанан защо му помага. Тя отговаря, че го прави заради Лейля. Джанан съобщава на Алпер, че Лейля е нейна дъщеря.

Онур отново се среща с Берна пред училището на Чичек. Онур  опитва да спечели Берна, но тя е категорична, че не го иска. Продължава да се прави пред него, че не си спомня местата, където са били заедно. Онур пита Берна какво ще каже за снимките. Тя се разкайва истински за нейната измяна. Обвинява Онур за всичко случилото се. Казва му дори Алпер да я остави, то тя ще си понесе отговорността.

Джанан също иска да им помогне да унищожат Хашмет.

Айля отново унижава Ейлюл.

Онур взима Чичек от училище, без разрешение от родителите й.

Алпер известява Енгин, че е подал сигнала в полицията.

Енгин споделя с Хашмет, че с Алпер са се скарали, защото е предложил брак на Езги.

Джанан праща Лейля да продължи да учи испански. В това време от рецепцията звънят, че асистентката има гост. Лейля слиза долу и вижда Берна.

Алпер казва на Енгин, че вече е научил всичко, чрез Хакверди. Алпер упреква приятеля си, че досега си е мълчал заради тъмните си дела, а не е потърсил помощ.

Берна иска да поговорят за връзката на Лейля и Алпер. Берна настоява Лейля да се дръпне от Алпер.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png