Утре в "Ирония на съдбата": Семейството на Кадир е убито, детето на Зейнеп е отвлечено, а Керем ранява Джемре, докато обира апартамента ѝ (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Ирония на съдбата", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:00 до 22:30 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Зейнеп отива на работа в банката. Вели й праща съобщение да свърши работата и да спаси дъщеря си.

Керем посещава Кадир и го вижда в окаяно състояние.

Зейнеп прибира пратката с пари в сейфа на банката.

Керем приема предложението на своя приятел и се съгласява да оберат сейфа.

Кадир си купува пистолет и патрони. Излизайки от магазина, едва не е блъснат от кола, шофирана от Джемре.

Мерал не е съгласна Керем да тръгне по лошия път.

Демир отказва на Джемре да замине с нея в Америка, докато тя учи там. Той се ядосва и й дава правото на избор - или да се оженят и да бъдат щастливи в Турция, или да замине сама за Щатите.

Зейнеп взима парите и затваря охранителя в сейфа на банката. Обажда се на Вели, че е готова. Той й праща координатите на мястото, където да ги занесе.

Якуп и Керем влизат в къщата и откриват сейфа. Тъкмо отварят и някой идва. Двамата приятели бързат да приберат всичко и да изчезнат.

Демир отива при любовницата си.

Полицията спира колата на Зейнеп. Тя се опитва да затвори сака с парите, но полицаят я вижда. Зейнеп натиска газта, блъска ченгето и няколко други коли, и избягва.

Якуп прави видео с телефона си как Демир и любовницата му правят секс. В това време идва Джемре. Сблъсква се с Керем, който я ранява с нож. 

Кадир решава да се самоубие, но чува по полицейското радио за инцидента, предизвикан от Зейнеп, и решава за последен път да бъде полезен.

Двамата обирджии също избягват с колата. 

Джерме припада, докато годеникът й е в ласките на любовницата си. Свестява се и излиза от къщата. Качва се в колата, за да потърси помощ.

Керем се чувства виновен, че е оставил момичето ранено и обръща към къщата. Двамата приятели започват да се карат.

Кадир забелязва колата на Зейнеп и се засилва към нея. Следва сблъсък. В същия  този момент ранената Джемре и Керем идват от двете страни на кръстовището. Не виждат ударените коли и се удрят в тях.

Полицаите пристигат на местопроизшествието и помагат на Кадир да излезе от колата. Той се качва в патрулката и тръгва да гони Зейнеп.

Вели вижда, че Зейнеп пристига на уреченото място. Тя e в изоставена фабрика. Вели заявява на Зейнеп, че е направила грешка и че ще разрешат проблема по друг начин.

Кадир влиза във фабриката и насочва пистолет срещу Зейнеп. Тогава разпознава момичето. Пита я дали е била в колата. Тя кимва. а полицаят отговаря, че не може да я убие. Зейнеп го моли да я пусне, за да си върне детето. Двамата са израснали в един и същи детски дом. Кадир е непреклонен. Зейнеп е готова да я убият, защото не може да живее без дъщеря си. Чува се изстрел и Кадир пада на земята. Зейнеп се обажда за линейка и започва да го реанимира. Полицаите нахлуват във фабриката и отново заплашват Зейнеп.

Вели е ядосан, че полицията се е намесила.

Лекарите установяват, че Кадир е жив, и го карат в болницата.

Полицаите арестуват Зейнеп.

Якуп си отива вкъщи. Мерал му се обажда и го пита какво става. Той не смее да й каже, че в катастрофиралата кола е Керем.

Демир иска да отиде при Джемре, за да се сдобрят. Любовницата му Белма (майката на Джемре) не го пуска. В това време бащата на Джемре се обажда, че дъщеря му е катастрофирала. На излизане двамата любовници виждат кръв на пода във вилата. Белма открива, че бижутата й липсват. Иска да звънне в полицията, но Демир не й позволява. Двамата се панират от кръвта.

Състоянието на полицая е лошо. Зейнеп идва в болницата и разбира, че Кадир не е добре.

Вели пребива един от своите хора, защото говори по телефона и нарушава заповедта му.

Лекарите вадят Керем от колата. Мерал отива при Якуп и му иска обяснение. Той й казва, че Керем е намушкал жената, която е катастрофирала.

Изваждат й Джемре от колата и я откарват в болницата.

Вели злорадства и пита кой ще е следващият полицай, който ще го гони. Галип му се обажда и го моли да не закача дъщеря му. Вели го заплашва, че ще го убие и хвърли в морето.

Лекарите в спешното се грижат за ранените от катастрофата в една шокова зала.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png