Утре в "Завинаги": Фарук търси Сюрея и не може да я открие, оказва се, че тя е (30 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Дилара отива за малко в къщата на Осман, за да се скрие от Адем.

Есма е разстроена и ядосана от това, което се е случило на вечерята и от постъпката на Ипек.

Гарип отива да се види с Юлфет, за да й благодари, че подкрепя Есма и семейството й. Той й казва, че двамата с Есма са заедно.

Оркан гласува доверие на Фарук да проведе една бизнес среща.

Обаждат се на Сюрея, че се е открило място в една група, в която да свири. Тя отива там с бебето в ръце.

Фарук не може да се свърже със Сюрея. Звъни на Адем да го пита дали не е при него Адем нарочно не отговаря. Фарук намира Адем в офиса и двамата се сбиват.

Всъщност Сюрея е отишла да помогне на свои приятели в звукозаписно студио. В студиото няма покритие. Сюрея записва партията на цигулка.

Есма вдига скандал на Фикрет, защото е ходил в Бурса. Той се опитва да обясни на майка си, че нищо не прави.

Сюрея заявява на Фарук, че не може да се прибере вкъщи в момента, но ще го направи, щом си свърши работата. 

Окан звъни на Фарук, защото не е успял да проведе срещата.

Фарук отива в студиото и взима детето. Сюрея го последва. Казва му, че това е нейната работа. Фарук й разказва какво е преживял и че много се е уплашил.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png