Утре в "Обещание": Кемал признава на Нарин, че я обича, а Емир маха дивана от стаята и двамата с Рейхан вече спят в едно легло (03 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (03 юни) в следващия епизод на турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:30 часа по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Обещание" като отворите този линк: www.facebook.com/ObeshtanieBGbTV


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "The Promise Official"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Оя посещава Нарин в стаята ѝ и ѝ поднася подарък. 

Тархун се прибират в имението и Хикмет моли Емир и Рейхан да не позволяват на никого да развали щастието им. 

Кемал чака Нарин и когато се обръща я вижда в заслепяваща червена рокля. Остава очарован. 

Рейхан влиза в стаята и забелязва, че диванът е махнат. Мелике ѝ съобщава, че Емир така е поискал. Рейхан се пита дали вече ще спят в едно легло. Тя намира романтично писмо от съпруга си. Той си приближава до нея, но двамата се прекъснати от Мелике. 

Оя пита брат си къде ще води съпругата си. Той отговаря, че на красиво място, на което досега не са били. Двамата излизат хванати за ръце. 

Хикмет се оплаква на сина си, че ако Джавидан още един път прекрачи границата, няма да успее да остане равнодушен. Емир съветва баща си да се успокои.

Джавидан излиза от порутената си къща и се заканва, че това е последният път, в който прекрачва прага ѝ. Няма търпение да се върне в имението. 

Оя отива в ресторанта, където Кемал ѝ е казал, че с Нарин ще обядват. Кемал се оправдава, че подготвя романтична изненада за Нарин.

Емир излиза по работа, а преди това оставя нежна целувка на бузата на съпругата си. Емир подминава Джемре. Джемре разбира от Нигяр за станалото с Емир и Рейхан на пикника. 

Нарин и Кемал бързо се прибират в имението и подреждат романтична маса край басейна. 

Джемре звъни на Джавидан и я моли по-бързо да приключва с плана. Джавидан я успокоява, че скоро всичко ще свърши.

Емир пише съобщение на Рейхан, че ще се прибере по-рано. Тя няма търпение. 

Мухитин наблюдава Рейхан отдалеч и е готов да стреля, но не посмява. 

Рейхан посреща съпруга си на вратата. Той ѝ казва, че изглежда великолепно. 

Джавидан причаква Мухитин пред дома му. Иска да знае защо, след като му е звъняла, той не си е вдигнал телефона. Той ѝ казва, че не може да го направи. Джавидан му показва чантата с парите и му припомня, че от тях зависи бъдещето на семейството му. Мухидин се съгласява да ѝ помогне. 

Нарин и Кемал сядат да вечерят на романтичната софра, а до тях свири цигулар. Появява се Оя и Кемал казва на Нарин, че се радва, че присъства в живота му. Оя им пожелава лека нощ и ги оставя насаме. 

Емир хваща ръката на Рейхан и я полага на сърцето си. Споделя, че това е едва началото на любовта им. 

Кемал кани Нарин на танц. След това я пита дали е добър баща. Тя му отвръща, че е най-добрият в света. Кемал хваща Нарин за ръката и ѝ казва, че я обича. 

Рейхан и Емир най-накрая оставят насаме в стаята си. Емир ѝ споделя, че е много красива и само с нея се чувства жив. Двамата си обещават никога да не пускат ръцете си и заспиват прегърнати. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png