Утре в "Завинаги": Фикрет води Гьозде в имението, която заплашва Фарук с (02 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (02 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Сирен, майката на Бурджу, се е омъжила за много по-млад мъж. Всички са потресени от избора й на съпруг. Гарип не може да повярва. Бурджу държи сметка на майка си защо се е бракосъчетала за човек с 10 години по-малък от нея. Осман съобщава на Сюрея за тази изненада.

Дилара успокоява Санем, че лошите мисли идват от хормоните.

Фикрет води Гьозде в имението. Фарук казва на Сюрея, че няма да слезе да се види с нея, защото е уморен и му е писнало от лицемерни разговори.

Фикрет обяснява на Есма, че работата на госпожа Гьозде ще е да организира кетъринга на Боран груп.

Гьозде и Фарук все пак се виждат, тя му казва, че няма да го притеснява за това, което се е случило между тях в личен план, а е дошла да иска работа с добра оферта. Предлага на Фарук да направят саможертва и да й даде работата, иначе ще се наложи да разкаже на Сюрея за нощта, която са прекарали заедно. Той й обещава и се прибира в стаята. Обажда се на Акиф и му разказва как Гьозде го е заплашила. 

Есма се интересува откъде Фарук се познава с Гьозде.

Сирен се обажда на Есма заради приготовленията за сватбата на Бурджу. Между другото американката споделя с нея, че се е омъжила, а Гарип е полудял от ревност. 

Гьозде звъни на Акиф. Санем подслушва разговора им. Двамата си определят среща. Санем си мисли, че съпругът ѝ ѝ изневерява и се обажда на Сюрея. Казва ѝ, че ще се разведе с Акиф, но първо ще го хване с любовницата му.

Семейство Боран изпадат в шок, като виждат съпруга на Сирен. Домакините едва сдържат смеха си, след запознанството си с Боач.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png