Утре в "Завинаги": Настъпва краят на един живот (15 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (15 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Бебето на Акиф и Санем се казва Джихан.

Бурджу споделя с баща си, че е решила да замине заедно с майка си за Америка. Гарип иска прошка от нея, ако я е измъчвал, за да стане силна. Казва й, че винаги е бил горд с нея и съжалява, че не е успял да й го покаже.

Адем отива да се види с майка си. Рейхан заявява, че Есма е виновна за всичко и винаги е кроила планове как да открадне мъжете в живота й. Адем казва на майка си, че нещастието на Боран няма нищо общо с тяхното щастие и омразата към тях трябва да спре.

Фарук поздравява Фикрет за идеята за въздушен транспорт пред всички акционери. Казва му, че този път не е сбъркал и го поздравява от все сърце.

Докато Адем празнува в къщата на Санем и Акиф раждането на Джихан, получава обаждане, че майка му е починала. Тя е посегнала на живата си, за да не бъде нейната омраза пречка за приемането на Адем в семейство Боран.

Адем е съкрушен, след като прочита писмото, оставено от Рейхан.


loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png