Утре в "Завинаги": Фарук признава на Сюрея за изневярата си, а тя излиза с бясна скорост и (04 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (04 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Сирен обсъжда с Осман и Бурджу поканата за сватбата.

Акиф се обажда на Фарук и му казва, че не е успял да накара Гьозде да се откаже от работата. Успокоява го, че няма да работят с нея, а с нейни представители.

Когато Акиф се прибира, Санем му изхвърля нещата през терасата. По същото време Сюрея задава въпрос на Фарук коя наистина е Гьозде. Фарук ѝ признава, че е прекарал една нощ с нея.

Адем се среща с Гьозде, той е доволен, че тя е уредила сделката с Боран груп.


Сюрея излиза с бясна скорост от имението и отива да се види с Гьозде. Информира я, че Фарук няма да работи с нея и тя е точно това, което е очаквала. Двете се скарват. Сюрея настоява Гьозде да напусне живота им.

Адем и Гьозде са във фирмата, за да обработят Фикрет и да опитат да подпишат договор. 

Есма разпорежда на прислугата да приготви любимите ястия на всички, защото иска цялото семейство да се събере на традиционната вечеря.

Фарук отива в парка. Сюрея му вдига скандал. Той й предлага да се справят заедно с този проблем. Фарук продължава да ѝ обяснява колко зле се е чувствал, когато са били разделени. Сюрея отвръща, че не иска да го вижда в момента.

Акиф съобщава на Фарук, че Сюрея е взела номера на Гьозде от него. Фарук е решил твърдо да се отърве от Гьозде.loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png