Утре в "Завинаги": Сюрея, Санем и Дилара проследяват Акиф, а Сирен сваля Фикрет (03 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (03 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

На семейната вечеря Сирен и младият й съпруг обясняват как са се запознали. Никой не смее да коментира, но всички много се забавляват. Госпожа Есма категорично казва, че сватбата на Осман и Бурджу ще бъде в семейното имение, въпреки че Сирен не е съгласна.

Адем е запалил свещи и чака Дилара да излезе от банята. Двамата обсъждат дали да имат дете. Дилара мисли, че не са готови.

Сирен и Фикрет остават насаме в кухнята на имението и тя го сваля. 

Санем и Сюрея отиват да се видят с Дилара. Трите проследяват Акиф до кафене. Там те стават свидетели на срещата му с Гьозде. Санем и Сюрея изгарят от ревност - Санем заради Акиф, а Сюрея заради Фарук. 

Бурджу и Осман се срещат със Сирен. Тя се развихря, за да подготви сватбата. 

Гьоде потвърждава пред Акиф, че няма претенции да бъде с Фарук. Пита го защо вдига такава врява. Заявява, че няма да позволи да я мачкат и че след като сключи договор с фирмата ще се оттегли и ще предаде работата на асистентите си.

Есма получава любовно писмо от Гарип. Тя се разчуства и тръгва веднага за Истанбул.

Гарип събира информация за младия съпруг на Сирен. Това, което научава, никак не му харесва.

Сирен капризничи и не може да одобри поканите, нито приема идеите на младите. Бурджу потвърждава вкуса на Сирен. Осман отива да пие една студена вода.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png