Утре в "Завинаги": Сюрея ражда, но (17 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (17 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Харесайте фейсбук страницата на "Завинаги" като отворите този линк: www.facebook.com/ZavinagiBG/


Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Фикрет е задържан за постоянно. Всички са потресени. Фарук обещава на Фикрет, че ще го измъкне, но Фикрет му е много ядосан и не го чува. Обвинява го, че е искал да съсипе Адем и така е навредил на него.

На Сюрея й става лошо в съда и започва да кърви. Фарук я изнася на ръце и я води в болница. Там тя ражда момиче. Бебето е поставено в кувьоз и не се знае дали всичко с него ще бъде наред, тъй като плацентата на Сюрея се е отлепила, а новороденото е било без кислород. Ще се опитат да намалят увреждането. 

Адем споделя с психоложката, че майка му се е самоубила. Той се обвинява за смъртта на Рейхан. Заканва се, че който е виновен за кончината ѝ, ще си плати.

Ипек отива и обвинява Адем за всичко, което се е случило. Кара го да измъкне Фикрет от затвора, защото ще му изкара кирливите ризи. Адем отказва.

Сюрея не иска да я изпишат без бебето. Есма я посещава и опитва да я успокои.

Есма е отчаяна. Споделя с Гарип, че вече няма сили дори да се моли.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png