Тази вечер в "Навсякъде ти": Ейлюл иска от Бурак да му даде снимките, на които (31 юли)


Прочетете какво ще се случи тази вечер (31 юли) в следващия епизод на турския сериал "Навсякъде ти", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч. по bTV Lady!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Her Yerde Sen"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 58

Ферух упреква Бурак за пренебрежителното му отношение спрямо него в последните седмици. Демир решава, че е крайно време да признае на Селин за Ейлюл, и моли Ведат да му осигури спокойно място, на което да бъде откровен пред любимата си.

Демир вика Бурак и го моли да освободи Селин от работа за два дни. Той обаче отказва под претекст, че в момента работят по много важен проект. Ведат предлага на Демир да заведе Селин в една от вилите си, и му дава ключовете. Демир вика Мерве в кабинета си и се опитва да й вдъхне кураж да продължи напред.

Ейлюл отива при Бурак и го пита какви компромати има срещу Йълдъръм. Той й признава, че го е снимал с любовницата му, а Ейлюл му заявява, че иска фотосите, за да спаси "Артемим". Демир и Селин се подготвят да заминат заедно, а Селин е изключително развълнува къде любимият й планира да я заведе.

Коментари

loading...