Елисабет Гутиерес се примири, че Уилям Леви


След почти две десетилетия любовна връзка Елисабет Гутиерес уверява, че се чувства изключителна късметлийка, че може да сподели живота си с Уилям Леви и въпреки че през това време е имало възходи и падения, актрисата потвърждава, че актьорът е любовта на живота й дори да не са женени официално.

В интервю за предаването "El Break De Las 7" мексиканката каза, че когато е срещнала кубинеца в риалити шоу, не е спирала да мисли да стигне до олтара с него и дори го е притискала да поеме инициативата и да я помоли да се оженят, но с годините тази илюзия избледнявала и сега тя не е толкова важна, колкото когато бяха млади.

"Преди исках и бях като: "Добре, кога ще се оженим?", но сега дори не мисля за това. Вече се чувствам омъжена, честно казано, и мисля, че най-големият ангажимент, много повече от брака, това е семейството и го осъзнах, когато се родиха двете ми деца. Така се случиха нещата и се примирих", каза красавицата.

От друга страна, актрисата сподели, че никога не е вярвала, че връзката й с Уилям Леви ще продължи толкова време. Тя си спомни, когато се раздели с актьора през 2010 г., и каза, че макар в началото да е вярвала, че връзката им окончателно е приключила, всички красиви моменти и семейният съюз, който имат, са я накарали да се събере отново с него две години по-късно. Днес Гутиерес планира да остане до него, докато смъртта ги раздели.


Коментари

loading...