Теленовели, които не видяха бял свят - I част


В три поредни седмици ще ви покажем кои истории бяха замислени, но не и реализирани.

На ежегодните ъпфронтове телевизионните компании показват кои теленовели възнамеряват да заснемат през следващия сезон, представят пилотен трейлър, избират актьорския състав, но плановете им понякога се провалят. Дали поради неподходящи главни герои, липса на средства или други обстоятелства... Предлагаме ви малък преглед на планираните, но нереализирани сериали.

"Неукротимата" (La indomable)
През 2015 г. Лусеро бе представена като главна героиня на тази мелодрама, която щеше да отбележи дебюта й като актриса в Телемундо. В тази история щеше да даде живот на жена, която трябва да се бори, за да се справи с несправедливостите, на които щеше да стане жертва. Незнайно защо тази история не видя бял свят.

"Казанова без любов" (Casanova sin amor)
Проектът беше представен през 2010 г. с Мигел Варони, Сара Коралес и Кати Барбери като главни герои. Историята му се въртеше около богат и успешен телевизионен продуцент, който има много жени, но един ден той осъзнава, че те го обичат само заради неговия статус, бележейки повратна точка в живота му.

Трейлър:


"Майчина любов" (Amor de madre)
С Виктория Руфо, Артуро Пениче и Габи Еспино начело на проекта, Телемундо обяви тази амбициозна теленовела през 2008 г. Мелодрамата, която засягаше теми като сурогатството, съсредоточаваше основния си сюжет върху жена, изиграна от Руфо, която имаше близнаци, разделени при раждането, и чиято голяма любов се появява в живота й години по-късно, но като съпруг на дъщерята, с която остава.

Трейлър:


"Кураж/ Корахе" (Coraje)
Мексиканската телевизия Aцтекa планираше да излъчи нова версия на аржентинската теленовела "Падре Корахе" с Факунда Арана. През 2006 г. бе заснет пилотен епизод с участието на Кристиан Санчо и Адриана Лувиер. След преглед на първия епизод обаче проектът на компанията е отменен.
Планиран състав: Кристиан Санчо, Адриана Лувиер, Сесилия Понсе, Даниел Елбитар, Рафаел Санчес Наваро, Патрисия Бернал

Трейлър:


"Като вода и масло" (Como agua y aceite)
През 2016 г. мексиканската продуцентка MaПат планираше да заснеме теленовелата "Като вода и масло" за Teлeвисa. Това щеше да бъде нова версия на "Другата" (La Otra), а главните роли бяха смятани актрисите Мишел Рено, Дулсе Мария, Ариадне Диас, Камила Соди и Ана Бренда Контрерас. Сред мъжете бяха споменати имената на Хуан Диего Коварубиас, Брандън Пениче, Еухенио Силер и Пабло Лайл. След няколко прослушвания обаче продуцентката промени мнението си и започна да снима сериала "Лъжовно сърце".

"Купидон, бизнесът на любовта" (Cupido, El Negocio del Amor)
Теленовелата "Купидон, бизнесът на любовта", беше планирана да бъде заснет от аржентинската компания Dori Media Group през 2009 г. Въпреки това Ана Мария Ороско забременя. Това трябваше да е историята на двама бракоразводни адвоката: Виктория и Естебан, които са взаимни съперници. Съдбата ги обединява и те създават агенция на сватбени агенти.
Очакван актьорски състав: Ана Мария Ороско, Адриан Наваро, Луис Зиембровски

Трейлър:


"Ястреб и гълъб/ Гавилан и Палома" (Gavilán y Paloma)
През 2006 г. мексиканската тв Ацтека поръчва снимките на сериала "Ястреб и гълъб/ Гавилан и Палома", който щеше да бъде нова версия на аржентинската теленовела "Дивият ангел". Даниел Елбитар и Стефани Кайо бяха избрани в главните роли. Продуцентите обаче се оттеглиха от проекта, но на следващата година съперникът Teлевиса го взе и засне, озаглавена "По дяволите с красавците" (Al diablo con los guapos) с Еухенио Силер и Алисън Лос.

"Гутиеритос" (Gutierritos)
Оригиналната сапунена сага "Гутиеритос" беше предназначена за Teлeвисa през 2014 г. от продуцента Емилио Лароса. Телевиса обаче не даде зелена светлина на проекта, така че снимките бяха отменени.
Очакван актьорски състав: Ернесто Лагуардия, Итати Канторал, Aнa Бекoa

"Идоли на младостта" (Ídolos de la juventud)
В началото на 2007 и 2008 г. Телемундо се готвеше да заснеме теленовелата "Идоли на младостта" със следната история: Рамон Армендарис е най-популярният музикален продуцент в Мексико. Той успя да започне кариерата на много мексикански музикални звезди, включително съпругата си Глория. Бракът им обаче не е щастлив: егото им не им позволява да дават никакво пространство на любовта. Също така, Глория вече не е звездата, каквато беше преди, затова Рамон трябва да намери нова личност. Той решава да създаде риалити шоу, което да му помогне да намери нов глас за мексиканската музика. След голям брой прослушвания, Рамон обявява, че е избрал не един, а двама победители! Единият от тях е Валентин, който идва от лоши условия, а другият е Виктория, очарователна млада жена със също толкова завладяващ глас. Валентин и Виктория споделят един чудотворен момент, когато пеят заедно на сцената за първи път. Гласовете им по чудо се преплитат и съдбата ги кара да се влюбят един в друг. Животът им обаче се влошава, когато Глория отвлича вниманието на Валентин и той губи контрол над живота си. Любовта по-силна ли е от славата?
Планиран актьорски състав: Карла Диас Леал, Марсела Гарсия, Патрисия Сирвент, Едуардо Куерво, Жанкарлос Канела, Ектор Соберон

Трейлър:

Коментари

loading...