NOVA пуска изцяло нов сезон на "Намери ме" с нови актьори и сюжет от 12 август


Нов сезон...

Един от най-гледаните турски сериали в България "Намери ме" поема в изцяло нова посока. Любимата на милиони поредица прави рязка промяна в сюжета си от 12 август (сряда), когато NOVA ще завърти най-новия четвърти сезон, сниман през 2017/2018 г. Епизодите ще продължат да се излъчват всеки делничен ден от 16:30 до 18:00 ч.

В новите епизоди на "Намери ме" остават единствено двете главни актриси - Изабела Дамла Гювенилир (в ролята на Елиф) и Селин Сезгин (Мелек), които след претърпяна тежка автомобилна катастрофа във финала на трети сезон започват живота си на чисто в ново имение. Със специални участия продължават и героите на Вейсел, Тюляй и Инджи.

Зрителите предстои да се запознаят с над 20 нови персонажи, които ще са част от живота на Елиф и Мелек в следващите няколко години. На снимката виждате само част от новите герои, които обещават да поддържат интригата на знаменитата сага и в предстоящите близо 400 епизода.

Вижте промо:

Коментари

  1. мисля, че по скоро остават около 250,260 епизод, защото нали нова излъчва намери ме, както прости ми с по дълги от оригиналните турски епизоди, и затова мисля че остава още малко епизоди, много повече от половината сериал е минал!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

loading...